Kayalara tırmanan bu yönetici kim?

Kayalara tırmanan bu yönetici kim?

İlerlemiş yaşına rağmen gençlere taş çıkartarcasına kayalara tırmanan kim?

Kayalara tırmanan bu yönetici kim?
16px
24px
04.08.2008 14:35
ABONE OLgoogle

Cihan Orhan

TİM Genel Sekreter Vekili Şahin Oktay'ı her zaman takım elbiseli görmeye alışmıştık. Ancak Şahin, haftasonu Fethiye'nin Boğalar Köyü'nde çok farklı bir tablo ile karşımıza çıktı.

Üzerine kot pantolon ve spor ayakkabılarla gençlere taş çıkartan Şahin Oktay, bir an olsun yerinde durmadı.

Boğalar Köyü'nde yapılan Yörük Şenliği'nde en önlerde yer aldı. Şenlikte gelin alma merasimi sırasında 2 kilometrelik yolu yürüdü. Birara traktör çevirip römorkunda seyahat etti.

Köy havasının çok iyi geldiğini belirten Şahin Oktay, "Bir anda gençleştim" dedi. Şenlikte satılan kar şerbetinden de içen Oktay, herkesi Anadolu kültürünü tanımaya davet etti.

Şahin Oktay ve beraberindeki gazeteciler köyde traktör römorkunda seyahat ederken. Oktay, gazetecilere 'Bak bunun kıymetini iyi bilin. İstanbul'da bunu bulamazsınız" diye tavsiyeler verdi.

Şahin Oktay o kadar enerjikdi ki bir ara çok dik kayalığa bile tırmandı. Herkes Şahin beyin ne yaptığını merak ediyordu. Şahin beyin amacı ise kayalara yazılmış 'Vefasız' yazısı altında fotoğraf çektirmekti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde