Katil uşak mı! Genç CEO'nun katili kim çıktı?

Katil uşak mı! Genç CEO'nun katili kim çıktı?

Teknoloji girişimcisi Fahim Saleh New York'taki evinde başı ve uzuvlarının elektrikli testereyle parçalanmış halde bulunmuştu. ABD medyası, 33 yaşındaki Saleh'in korkunç bir şekilde öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı.

Katil uşak mı! Genç CEO'nun katili kim çıktı?
16px
24px
18.07.2020 13:48
ABONE OLgoogle

ABD'nin, önde gelen bir teknoloji girişimcilerinden ahim Saleh'in ölümü sonrası başlatılan soruşturma kapsamında asistanı Tyrese Devon Haspil gözaltına alındı.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Saleh'e finansal işlerinden sorumlu olan 21 yaşındaki Tyrese Devon Haspil'in zimmetine 100 bin dolar geçirdi.

Aynı habere göre, 33 yaşındaki CEO hesaplarını inceledikten sonra bu durumu fark etti ve cinayet bunun üzerine gerçekleşti. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan New York Polis Departmanı dedektifi Rodney Harrison ise Haspil'in kurbana yüklü miktarda borcu bulunduğunu açıkladı.

Yetkililer borcun boyutu hakkında açıklama yapmazken Haspil'in ikinci dereceden cinayet işlemek suçundan yargılanacağını duyurdu.

UZUVLARI ELEKTRİKLİ TESTERE İLE KESİLMİŞ HALDE BULUNDU

ABD medyasında yer alan haberlere göre, 33 yaşındaki Fahim Saleh'in başı ve uzuvlarının elektrikli testereyle parçalanmış halde bulunmuştu.

FAHİM SALEH KİMDİR?

Bangladeş göçmeni bir ailenin oğlu olan Saleh, ilk şirketini lisedeyken kurdu. Saleh, Nepal ve Bangladeş'te taksi, kurye ve yemek siparişi hizmetleri veren Pathao ile Nijerya'daki Uber benzeri motosiklet taksi uygulaması Gokada platformlarının kurucularındandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde