Katar Şeyhi, Marmaris'te otel aldı

Katar Şeyhi, Marmaris'te otel aldı

Katar Şeyhi Al Thani, Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 yıldızlı oteli satın aldı

Katar Şeyhi, Marmaris'te otel aldı
16px
24px
07.01.2010 17:09
ABONE OLgoogle

Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler beldesinde bulunan Munamar isimli 5 yıldızlı otel, Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi Üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'nin sahibi oldu şirket tarafından satın alındı.

Alınan bilgiye göre, Marmaris ve satılık otelin resimlerini gören ve beğenen Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani,  sabah saatlerinde Marmaris'e geldi. İçmelere giderek oteli gezen Al Thani, otel sahipleriyle görüşerek anlaşmaya vardı. Öğlen saatlerinde avukatı ve korumalarıyla Marmaris Tapu Müdürlüğü'ne gelen Al Thani, sahibi olduğu Al Maselah İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Şirketi adına Munamar Otel'i 22 milyon 80 bin liraya satın aldı.

İçmeler beldesinde denize sıfır konumda bulunan otelin, 6 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu olduğu ve 2'i kral dairesi 13'ü suit olmak üzere toplam 180 oda kapasitesine sahip olduğu belirtildi. 373 yatak kapasitesine sahip otelin sahil kısmında düzenlemeler, içerisinde ise tadilat yapıldığı görüldü.

Marmaris Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, satışla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, otelin bulunduğu bölgenin çok gözde bir tatil beldesi olduğunu söyledi.

Munamar Otel'in denize çok yakın konumda olması ve yapısının güzel olması nedeniyle ilçedeki sayılı otellerden birisi olduğuna işaret eden Akkuş, ''Satış bedelinin çok yüksek olmadığını değerlendiriyoruz. Otel daha önce kiraya verilmişti. Sahipleri satmak istediklerini belirterek üyelerimden müşteri bulmasını istemişti. Önemli ve ünlü kişilerin ilçemizde yatırım yapmasını bölgemiz adına şans olarak değerlendiriyoruz. Bu sayede bölgemizdeki satılık otel ve konutlar gerçek fiyatlarına ulaşacaktır'' dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde