Kartal hissesi fena çöktü

Kartal hissesi fena çöktü

İki haftada yüzde 64 prim yapan Beşiktaş hisseleri, Brezilyalı yıldız yerine Mehmet Aurelio alınınca fena düştü

Kartal hissesi fena çöktü
16px
24px
25.08.2010 07:13
ABONE OLgoogle

Robinho'nun transfer edileceği beklentisiyle iki haftada yüzde 64 prim yapan Beşiktaş hisseleri, Brezilyalı yıldız yerine Mehmet Aurelio alınınca dün yüzde 5.85 düşüşle borsanın en çok kaybettireni oldu

Beşiktaş hissesine iki haftada yüzde 64 prim yaptıran Robinho transferi suya düşünce Kartal borsada adeta çakıldı. Yatırımcılar Robinho'yu beklerken siyah beyazlı kulüp Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Aurelio'yu transfer ettiğini açıklayınca dün Beşiktaş borsada en fazla değer kaybeden hisse senedi oldu.

Önceki gün 8.55 TL'den kapanan Beşiktaş hisseleri gün içinde 7.65 lirayı gördükten sonra seansı yüzde 5.85 kayıpla 8.05 TL'den tamamladı. Böylece Robinho transferi dedikodusuyla iki haftadır soluksuz yükselen Kartal hisselerindeki ralliye mo

la verildi. Brezilyalı Robiho'nun transfer edileceğine yönelik haberler Beşiktaş'ın geçen hafta ligde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yenilmesi ve Süleyman Seba Projesi'nde bir türlü açılamayan Acıbadem Hastanesi'nden kaynaklanan 50 milyon liralık tazminat riskini geri plana atarken, yatırımcılar şimdi yeni bir umudun peşinde.

Beşiktaş hisselerinde önümüzdeki günlerde heyecan olarak kullanılabilecek beklenti ise Almanlar'ın ünlü golcüsü Miroslav Close'nin transferd edileceğine yönelik çıkan söylentiler. Bayern Munich'li golcünün gelip gelmeyeceği belirsiz ancak Beşiktaş'ta hisseleri uçuranların bu söylentiyi kullanmaktan başka da çaresi yok.

Barış Ergin/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde