Kartal affetmedi: O paylaşım işinden etti

Kartal affetmedi: O paylaşım işinden etti

Beşiktaş'ın yapımı devam eden Vodafone Arena stadı sosyal medyanın yine gündemindeydi.

Kartal affetmedi: O paylaşım işinden etti
16px
24px
07.02.2016 10:45
ABONE OLgoogle
Ancak bu kez farklı. Stadın tribünlerine koltuk montajı yapan şirket çalışanı Miray Çınar'ın paylaşımı başına dert açtı. Statta yaptığı selfie'yi Facebook'ta yayımlayan Çınar'a gelen stadın hâlâ bitmediği yönündeki eleştirilere “Beter olsunlar” şeklinde yorum yaptı. 

TARAFTARLARDAN TEPKİ MESAJI YAĞDI

Miray Çınar’ın yazışmasının fark edilmesi uzun sürmedi. Beşiktaş taraftarları, Twitter ve sözlüklerde durumu ifşa etti. Gelen tepkiler üzerine şirket yönetimi Çınar’ı işten kovdu.

KARTAL AFFETMEDİ

Taraftarlar, Beşiktaş Kulübü Basın Sorumlusu Rıdvan Akar'a onlarca tweet atarak tepki gösterdi. Çok geçmeden Akar, Twitter hesabından "Sevgili Beşiktaşlılar, Miray Çınar kovulmuştur. Artık stadımıza giremeyecektir" mesajını yayımladı. 



GEREK VAR MIYDI?

Bir anda linç kampanyasına dönüşen olayın ardından bazı taraftarlar Çınar’a karşı hoşgörülü olunması gerektiğini hatırlattı. Işinden kovulmasına gerek olmadığını söyleyenler de vardı.

ŞİRKET 'HAİN' DEDİ, ÖZÜR DİLEDİ

Akar'dan sonra bir açıklama da koltukları döşeyen firmadan geldi.  Şirketin kurumsal sosyal medya hesaplarından "Özür dileriz" başlığıyla yapılan duyuruda Miray Çınar'ın stajyer olduğu belirtilip şu ifadeler kullanıldı: "Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajyerimizin sosyal medya hesabında yapmış olduğu çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimiz ile olan stajyerlik sözleşmesi fesih edilmiştir. Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz. Saygılarımızla."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde