Kars’ın çehresini değiştiren başkan yeniden aday

Kars’ın çehresini değiştiren başkan yeniden aday

Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, yakalaşık 4 bin kişiyle Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanlığı’na gelerek, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kars’ın çehresini değiştiren başkan yeniden aday
16px
24px
26.10.2018 13:35
ABONE OLgoogle

Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, yakalaşık 4 bin kişiyle Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanlığı'na gelerek, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesi bütün Türkiye de olduğu gibi Kars ta da aday adayları müracaatlarını yapmak için partilere gelmeye başladı.

Kars'ta herkesim tarafından sevilen ve 2 dönem belediye başkanlığı görevini yapan Naif Alibeyoğlı, yaklaşık 4 bin kişiyle Halitpaşa İşhanı'nda bulunan CHP İl Başkanlığı'na geldi.

Alibeyoğlu, burada CHP Kars İl Başkan Yardımcısı İhsan Tazegül'e belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru dosyasını verdi. Alibeyoğlu, Kars'ın yeniden eski günlerdeki canlılığına kavuşması için aday aday olduğunu belirtti.

KARS GERİYE GİTTİ

Alibeyoğlu, "Kars her geçen gün geriye gitti. Kars'tan vatandaşlar göç etmek zorunda kalıyor. Kars'ın kalkınması için, Karslıların belediye hizmetlerini ve yatırımlarını daha iyi alması için aday adayı oldum. Aday olmamı vatandaşlar istedi. Vatandaşların yoğun ilgisine kayıtsız kalamadım" dedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde