Karı koca, kardeş çıktı şoke oldu

Karı koca, kardeş çıktı şoke oldu

Yıllarca birlikte yaşayıp çocuk sahibi olan çift, gerçeği yıllar sonra öğrendi...

Karı koca, kardeş çıktı şoke oldu
16px
24px
31.05.2010 10:12
ABONE OLgoogle

 İrlanda’nın Leinster vilayetinde yaşayan bir çift birbirlerine aşık olup, yıllarca birlikte yaşayıp çocuk sahibi olduktan sonra kardeş olduklarını öğrendi.

Oğullarının ileride zorluk yaşamasını istemedikleri için gerçek adlarını vermeyen çift, medyada James ve Maura olarak anılıyor. Yıllardır annesiyle görüşmeyen James mutlu bir aile hayatı geçiren eşinin ısrarı üzerine annesini aradı. Annesinin kız arkadaşının ailesini ve ne iş yaptıklarını sormasıyla gerçek ortaya çıktı. DNA testiyle aynı babadan kardeş oldukları kanıtlanan James ve Maura, inanılmaz bir üzüntü ve şok yaşadıklarını ancak çocukları olması nedeniyle ayrılmamaya karar verdiklerini söyledi.

20’li yaşlardaki çift bu durumun sorumlusunun genç adamın gerçek kimliğini öğrenmesini engelleyen yasal sistem olduğunu söylüyor. James’in annesi 1980’li yıllarda James ve Maura’nın babası ile kısa bir ilişki yaşamış ve bu ilişkiden hamile kalmış.

Yıllarca oğlunu aramış

Bir süre sonra başkasıyla evlenen kadın James’in gerçek babasına çocuğun ondan olmadığını söylemiş. Bu durumdan şüphelenen James’in gerçek babası yıllarca oğlunu arayıp bulduktan sonra dava açmış. Ancak mahkeme sonucunda gerçeğin o sırada 5 yaşına gelmiş olan James’e söylenmemesi yönünde karar çıkmış.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde