Karaköy'de butik otel yapan holding hangisi?

Karaköy'de butik otel yapan holding hangisi?

İstanbul'a turist getiren kruvaziyer gemilerinin yanaştığı ve Galataport olarak bilinen Salıpazarı-Karaköy Limanı bölgesinin değeri özelleştirme ihalesi sonrası hızla yükseldi.

Karaköy'de butik otel yapan holding hangisi?
16px
24px
27.06.2014 13:12
ABONE OLgoogle
İstanbul'a turist getiren kruvaziyer gemilerinin yanaştığı ve Galataport olarak bilinen Salıpazarı-Karaköy Limanı bölgesinin değeri özelleştirme ihalesi sonrası hızla yükseldi. Bölge kelimenin tam anlamıyla uçtu. Otel yatırımları için cazip hale geldi.

Bölgede halen 10’un üzerinde otel projesi var. Bunların en bilineni Akfen Holding’e ait Novatel. Hemen tarihi Karaköy Polis Karakolu’nun bitişiğinde başlayan inşaat hızla yükseliyor.

Bu bölgeden geçerken yine aynı cadde üzerinde, Global Holding’in hemen bitişiğinde bir başka inşaat gözümüze çarptı. Burada da bir otel inşaatı yükseliyor. Oteli Dilda Tudizm ve Yatırım A.Ş. yapıyor. Dilda Turizm, bir dönem DYP (Doğru Yol Partisi) İstanbul İl Başkanı ve milletvekili Orhan Keçeli’ye ait olan Seba Holding’in bir iştiraki. Orhan Keçeli, işleri oğulları Ali Engin Keçeli ve Korkut Nedim Keçeli’ye devretmiş. Seba Holding, bugüne kadar İstanbul ve Bodrum’da bir çok lüks konut projesine imza attı.

Seba markası altında Cendere, Esentepe, Boutique, Solemar gibi önemli projeleri hayata geçirdi. Seba Holding, İstanbul’un yeni gözde bölgelerinden Karaköy’de otel yaparak turizm sektörüne de adım atmış oldu. 
Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde