Karakola gitti tecavüze uğradı

Karakola gitti tecavüze uğradı

Çorum'un İskilip ilçesinde 17 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan başkomiser Metin M., dün ilk kez hakim karşısına çıktı.

Karakola gitti tecavüze uğradı
16px
24px
10.01.2012 20:14
ABONE OLgoogle

Çorum'un İskilip ilçesinde 17 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan başkomiser Metin M., dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Metin M, küçük yaştaki kız çocuğuyla ilişkiye girdiğini kabul ederken, tecavüz iddialarını reddetti.

Çorum’un İskilip ilçesinde 17 yaşındaki S.D, Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kendisini rahatsız eden kişiler olduğunu söyleyip yardım istedi. Başkomiser Metin M. de genç kıza cep telefonu numarasını vererek, “Bir daha seni rahatsız eden olursa beni bu numaradan arayabilirsin” diyerek telefon numarasını verdi, küçük kızın da numarasını aldı. Evli olan Metin M., bir süre sonra S.D. ile görüşmeye başladı. İddiaya göre Metin M. bir süre sonra evine çağırdığı S.D’ye tecavüz etti. Küçük kız  Cumhuriyet Savcılığına  giderek şikayette bulundu. Zanlı suçlamaları kabul etmese de tutuklanıp cezaevine konuldu.

Çorum  Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün ilk kez hakim karşısına çıkan Metin M, hakkındaki iddiaları reddetti. Küçük kızla kendi isteğiyle beraber olduğunu ileri süren Metin M, “S.D.’nin rızasıyla ilişkiye girdiğimiz doğrudur. Ancak, tecavüz olayı doğru değildir. O gün S.D. benim evimde duş alıp okuluna gitti” dedi.

Metin M.’nin avukatı ise “Olayın olduğu günde müvekkilimin yanına gidip kendi rızasıyla birlikte olmuştur. Müvekkilim bu durumu zaten kabul ediyor ama tecavüz olayına katılmıyor.  Mağdur olduğunu iddia eden kişinin değil bacaklarında vücudunun hiçbir yerinde darp izlerine rastlanmamıştır.  Mağdur olan kişi  müvekkilimin eşi ve çocuklarıdır” diye konuştu.

Duruşmaya katılan küçük kız ise sanığın kendisine zorla tecavüz ettiğini ve şikayetçi olduğunu söyledi. Mahkeme eksiklerin dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde