Kara Kartal evinde fırsat tepti

Kara Kartal evinde fırsat tepti

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk etti. Vodafone Park'taki zorlu mücadele 0-0 sona erdi.

Kara Kartal evinde fırsat tepti
16px
24px
17.11.2017 18:57
ABONE OLgoogle

Süper Lig’de 12. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk etti. Galatasaray ve Medipol Başakşehir’in bir araya geleceği haftada avantaj yakalamak isteyen siyah-beyazlılar, 0-0 beraberliğe razı oldu ve zirve yarışında önemli bir 2 puan kaybetti.

Müsabakaya tempolu başlayan Beşiktaş, 9’da Talisca ile penaltı kazanırken Quaresma 11’de beyaz noktada Lukac’a takıldı. Ev sahibinde 11’in değişilmez isimleri Babel ve Cenk yerlerini Lens ve Negredo’ya bıraktı. Performansıyla Şenol Güneş’i tatmin edemeyen Lens, ikinci yarının başında yerini Cenk’e bıraktı, Babel ise 65’te Negredo’nun yerine oyuna dahil oldu.

Portekiz’in ABD ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Pepe, maça saatler kala kadrodan çıkarılırken Pepe’nin yerine Medel forma giydi. Bu sonuçla Beşiktaş 22 puana yükselirken Akhisarspor 18 puana çıktı. Beşiktaş 32 maç sonra ilk kez evinde gol atamadı.

Beşiktaş'a iki şok birden!

Akhisar maçında gördüğü sarı kartlarla iki Beşiktaşlı oyuncu cezalı duruma düştü.

Siyah beyazlılarda, Sırp savunmacı Dusko Tosic ile Şilili Medel gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü.
İki oyuncu da Beşiktaş'ın önümüzdeki hafta ligdeki Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde