Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan) hayatını kaybetti

Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan) hayatını kaybetti

Bizimkiler dizisinde hayat verdiği 'Kapıcı Cafer' karakteriyle tüm Türkiye'nin kalbinde taht kuran usta sanatçı Ercan Yazgan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan) hayatını kaybetti
16px
24px
09.03.2018 07:31
ABONE OLgoogle

Usta oyuncu Ercan Yazgan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bizimkiler dizisinin Kapıcı Cafer'i ile gönüllerde taht kuran usta oyuncu Ercan Yazgan, 3 Mart 2018 tarihinde solunum yetmezliği nedeniyle özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakım servisinde hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği bildirildi.

 Tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 Kamuoyuna Duyurulur,

 Sanat dünyasının sevilen ismi Necip Ercan Yazgan

İskemik serebrovasküler hastalık tanısıyla hastanemiz nöroloji kliniğinde medikal tedavisi devam ederken 3 Mart 2018 tarihinde gelişen solunum yetmezliği nedeniyle hastanemiz yoğun bakım servisine kaldırılmış, yoğun bakım takibinde iken gelişen hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle bugün saat 23.05'te kalbi durmuş, yapılan tüm müdahelelere rağmen geri döndürülememiş olup 23.45'te hayata gözlerini yummuştur.

Sanat dünyasına uzun yıllar hizmet etmiş böyle bir değerin kaybı için başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

ERCAN YAZGAN KİMDİR?

 4 Nisan 1946 tarihinde Sinop’ta doğan Ercan Yazgan, 1986 yılında Perihan Abla dizisindeki Şoför İsmet karakteriyle tanındı. 1989-2002 yılları arasında 13 yıl boyunca kesintisiz yayınlanan Bizimkiler adlı dizide Kapıcı Cafer tiplemesiyle izleyici karşısına çıkan Yazgan, kariyeri boyunca çok sayıda film ve dizide rol aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde