Kapalıçarşı'da bir yüzüğü yüzde 200 kârla satıyorlar

Kapalıçarşı'da bir yüzüğü yüzde 200 kârla satıyorlar

İnternetten altın ve pırlanta satışına başlayan Kösem Grup'un yöneticisi Remzi Kösem, "Kapalıçarşı'da yüzde 200 kârla yüzük satıyorlar"

Kapalıçarşı'da bir yüzüğü yüzde 200 kârla satıyorlar
16px
24px
03.10.2015 05:44
ABONE OLgoogle
İnternetten altın ve pırlanta satışına başlayan Kösem Grup'un yöneticisi Remzi Kösem, "Kapalıçarşı'da yüzde 200 kârla yüzük satıyorlar. Halbuki biz yarı fiyatına satıyoruz" dedi

Eski Çakıl Gazinosu'nun ortaklarından ve Taksim'deki eski Park Gazinosu'nun da sahibi Kösem Grup, pırlanta işine de girdi.

İnternette pırlanta satışına başlayan grup, hem altın satışı yapıyor hem de Amerika'da kurdukları Bosphorus Diamond üzerinden pırlanta ithal ediyor. Kapalıçarşı'da 4 bin 300 dolara satılan bir yüzüğün sitede 2 bin 700 dolardan satıldığını dile getiren Kösem Grup Başkan Vekili Remzi Kösem, "Durum böyle olunca Kapalıçarşı esnafından ciddi tepki aldık. Ancak onlar ürünü yüzde 200 kârla satıyor. Sezon sonunda yüzde 40-50 indirimi bu yüzden rahatlıkla yapabiliyorlar" dedi. 

ÜRÜN GARANTİLİ 

Pırlanta satışlarının sosyal medya ve e-ticaret siteleri üzerinden yoğun şekilde yapıldığını söyleyen Kösem, "Ürünleri direkt eve ulaştırdığımız için de müşteri tercih ediyor. Ürünün garantisi ise GIA ve HRD sertifikaları. Bu şekilde taklit ve güvenlik sıkıntısı yaşanmıyor" dedi. 

İZZZET ÇAPA'DAN LİMONATA'YI ALIP SANDALYEE'YE DÖNÜŞTÜRDÜ

Kösem Group, ünlü mekânlardan Arabesque'in de yatırımcısı. İzzet Çapa'dan Limonata'yı aldıklarını söyleyen Remzi Kösem "Bu marka yerine Sandalyee Cuisine'yi yarattık. Markaya 11 milyon dolarlık yatırım yaptık" dedi. 
Pınar Çelik/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde