Kanlı infaz! Star gazetesi yazarının eşi öldürüldü

Kanlı infaz! Star gazetesi yazarının eşi öldürüldü

Star Gazetesi yazarı Sevil Nuriyeva'nı eşi işadamı İtimat İsmailov öldürüldü...

Kanlı infaz! Star gazetesi yazarının eşi öldürüldü
16px
24px
20.09.2018 05:35
ABONE OLgoogle

Azeri işadamı Etimat İsmaiyılov Bakırköy Florya'daki ofisinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.  İsmaiyılov'u öldürdüğü ileri sürülen Azeri eski polis şefi, emekli albay ve işadamı Gözal Damirov da yapılan operasyonla yakalandı.

Sovyet Rusya döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmailov’un oğlu olan işadamı İtimat İsmailov Florya’daki ofisinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. İş adamının, gazeteci Sevil Nureyeva'nın eşi olduğu öğrenildi.

AZERBAYCAN'DA BİLİNEN İSİM

SSCB döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmaiyılov’un oğlu olan işadamı Etimat İsmaiyılov başına 2 kurşun isabet ederken kalbine de 1 kurşun isabet etti. İsmaiyılov, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İsmaiyılov'u öldürdüğü yönünde bilgilere ulaşılan Damirov kaçtı. 

BEŞİKTAŞ'TA YAKALANDI

Azeri eski polis şefi, emekli albay ve işadamı Gözal Damirov

Damirov, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla cinayetten kısa süre sonra saat 01.00 sıralarında Beşiktaş’ta yakalandı. Saldırıda kullandığı silahın da ele geçirildiği belirtilen zanlının sorgulamaya alındığı öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde