Kandilli'den son açıklama: Depremin büyüklüğü 6.3 değil 6.6 şiddetinde

Kandilli'den son açıklama: Depremin büyüklüğü 6.3 değil 6.6 şiddetinde

Kandilli, depremin büyüklüğünün 6.3 değil 6.6 olduğunu ve 80 kişinin yaralandığını bildirdi.

Kandilli'den son açıklama: Depremin büyüklüğü 6.3 değil 6.6 şiddetinde
16px
24px
21.07.2017 11:15
ABONE OLgoogle

Ege'de yaşanan depremle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, büyük korkuya neden olan deprem hakkında bilgilendirme açıklaması yapıyor. Kandilli, depremin büyüklüğünün 6.3 değil 6.6 olduğunu ve 80 kişinin yaralandığını bildirdi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinden gece yarısı gelen son dakika haberi tüm Türkiye’yi sarstı. Merkez üssü Kos Adası açıkları olan 6.3 büyüklüğündeki deprem, başta Muğla olmak üzere neredeyse tüm Ege illerimizden hissedildi.

Depremle ilgili gece saatlerinden bu yana sürekli bilgi paylaşımı yapan Kandilli Rasathanesi şu anda da bir son dakika açıklaması yapıyor.

10 CM’LİK TSUNAMİ AÇIKLAMASI YAPILMIŞTI

Kandilli tarafından depremden hemen sonra yapılan açıklamada; “Bodrum deniz seviyesi istasyonunda 10 cm tsunami dalgası ölçülmüştür. Bodrum ve civarı kıyı bölgelerimizde tsunami gözlenmiştir. Bu depremin bu andan sonra mevcut gözlenen ve ölçümlenen değerlerden daha yüksek bir dalgaya neden olması beklenmemektedir” denilmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde