Kanal D ve CNN Türk'ün yeni patronu Demirören iş başında

Kanal D ve CNN Türk'ün yeni patronu Demirören iş başında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D ve CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan, “Seçim Özel” programına katıldı.

Kanal D ve CNN Türk'ün yeni patronu Demirören iş başında
16px
24px
08.06.2018 07:19
ABONE OLgoogle

İkinci Meclis’ten canlı olarak ekrana getirilen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki konulara ilişkin soruları cevapladı ve değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D-CNN TÜRK ortak yayınına katılarak Demirören Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı.

Buket Aydın moderatörlüğünde canlı olarak yayınlanan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularına cevaben Kanal İstanbul projesi, yeni kabine, Cumhur İttifakı, FETÖ ile mücadele, Kuzey Irak operasyonu, terörle mücadele, bedelli askerlik, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi, OHAL uygulaması ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddiasıyla ilgili sonuçlanan hukuki sürece dair değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş OHAL ve bedelli açıklaması

Bunlar hep kamera önünde olan şeylerdi. Ancak Ak Parti'nin sosyal medya adresinden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınına katıldığı II. Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Müzesi'ndeki "Atatürk Odası"nı gezdiği belirtildi.

Erdoğan'ın yanında ise dikkat çekici bir isim vardı. Demirören Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Demirören.

Doğan Medya Grubu'nu 910 Milyon Dolara aldıktan sonra ismini Demirören Medya Grubu olarak değiştiren şirketin hissedarlarından, aynı zamanda TFF Başkanı olan Yıldırım Demirören, canlı yayın için Ankara'ya giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etmiş.

Demirören, Doğan Medya'yı alırken kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan 10 yıl vadeli, 2 yıl ödemesiz 700 Milyon Dolar kredi çekmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde