Kamer Genç, koşuda başını ağaca vurmuş

Kamer Genç, koşuda başını ağaca vurmuş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Kamer Genç'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı..

Kamer Genç, koşuda başını ağaca vurmuş
16px
24px
11.06.2010 23:51
ABONE OLgoogle

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve gelecek hafta çarşamba ya da perşembe günü taburcu edileceğini bildirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç ve Hakkı Suha Okay ile bazı partili milletvekilleri, geçirdiği kafa travması sonrası İbni Sina Hastanesinde ameliyat edilen Genç'i ziyaret etti.

Koç, çıkışta gazetecilerin sorusu üzerine, Genç'in yaklaşık 2 ay önce koşu sırasında başını ağaç dalına çarparak, travma geçirdiğini anlattı.

Baş ağrısı nedeniyle bugün hastaneye gelen Genç'in tomografi sonucu beyin zarı ile kafa tası kemiği arasında kan birikmesi oluştuğunun belirlendiğini ifade eden Koç, Genç'in bunun üzerine acilen operasyona alındığını belirtti.

Biriken kanın boşaltılmasından sonra yeni kanama olmadığını, bunun kontrolünün yapıldığını kaydeden Koç, "Şu anda sağlık durumu iyi. Herhangi bir yaşam tehlikesi söz konusu değil. Yani kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek" diye konuştu.

Genç'in sevenlerine iyi olduğu haberini vermekten mutluluk duyduğunu dile getiren Koç, Genç'in herkese selam söylediğini bildirdi.

Koç, "Telefonla rahatsız edilmemesi için bütün sevenlerine, ben onun aracılığıyla mesaj veriyorum. Bir kere daha söylüyorum. Sayın Kamer Genç son derece sağlıklı, iyi. Çarşamba ya da perşembe günü taburcu edilecek konumda"  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde