Kalkavan'dan Galatasaray'a maç cevabı

Kalkavan'dan Galatasaray'a maç cevabı

ÇAYKUR Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Galatasaray'ın pazar günü oynayacakları müsabakayı İstanbul'a alınması isteğine ne dedi?

Kalkavan'dan Galatasaray'a maç cevabı
16px
24px
26.05.2015 10:58
ABONE OLgoogle
ÇAYKUR Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, şampiyon Galatasaray'la pazar günü oynayacakları müsabakanın İstanbul'a alınmasına sıcak bakarken yeşil mavili taraftarların bir bölümü, tepki gösterdi.

"SAHAMIZDA OYNANMALI"

Taraftarlar, karşılaşmanın İstanbul'a alınmasına karşı çıkıp maçın Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynanmasını istediler. Müsabakanın İstanbul'da oynanmasının mağduriyete sebep olacağını vurgulayan taraftarlar, şu görüşleri savundular:

'KOMBİNE KART SAHİPLERİ NE OLACAK"

"Kombina kart sahibi olanlar ne olacak. Onları İstanbul'a maça götürebilecekler mi? Kombine kartı olan 3000 Çaykur Rizespor taraftarı var. Karşılaşmanın mutlaka Rize'de oynanması lazım. Kombine kart sahiplerini İstanbul'a uçakla götürürlerse olur. Galatasaraylı taraftarlar, maçın Rize'de oynanması halinde Rize'ye gelip ekonominin canlanmasına da yardımcı olacaklar."

Çaykur Rizespor'un bir iddiası olmadığını hatırlatanm bazı taraftarlar ise takımlarının İstanbul'a giderek Galatasaray'ı yenmesini istediklerini belirtirken bazıları da yeşil mavili kulübün maçın geliri kendisinde kalması halinde İstanbul'da oynanabileceğini söyledi.

YEREL GAZETELERDE TEPKİLİ

Yerel gazeteteler ise maçın İstanbul' da oynanması için alınacak kararın yanlış olacağını, yaz kış yağmurda soğukta maçı izleyen kombine kart sahibi 3000 kişinin hakkının ne olacağını belirtti, "Çaykur Rizespor'un küme düşmeme maçı olsaydı ve maç İstanbul'da oynansaydı, Galatasaray Rize'ye gelir miydi?. Yönetimin istemesi normaldir ama para ödeyip kart alanların hakkı ne olacak" görüşünü savundular.

BAŞKAN KALKAVAN: "SICAK BAKIYORUZ"

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ise karşılaşmanın İstanbul'da oynanmasına sıcak baktıklarını belirtirken şunları söyledi:

"Galatasaray kulübü yetkilileri ile anlaşmaları halinde bunun gerçekleşebileceğiz. Henüz bir anlaşma yok. Görüşüp bazı konuları karar bağlayacağız. Kulübümüz için bir kaynak oluşturabilirsek, neden olmasın? Aramızda anlaşırsak Futbol Federasyonu'na başvuracağız."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde