Kahve takımı hediye etti, milyonluk daireleri sattı

Kahve takımı hediye etti, milyonluk daireleri sattı

Ünlü inşaat firmasından sıra dışı kampanya. Satış ofislerine gelenlere kahve takımı hediye etti, milyonluk daireleri sattı

Kahve takımı hediye etti, milyonluk daireleri sattı
16px
24px
12.11.2013 10:26
ABONE OLgoogle

Ağaoğlu’nun müşteri taleplerini göz önüne alarak hayata geçirdiği kampanya ilk haftasında yoğun ilgi gördü. Sadece 15 gün boyunca geçerli olacak kampanya için hafta sonu satış ofislerinin ziyaretçi trafiği sabahın erken saatlerinde yoğunlaşmaya başladı.

Satış ofislerine gelen ziyaretçiler bir de sürprizle karşılaştılar. Bir müşterinin talebi üzerine hazırlatılan 1000 adet kahve takımı projelerin satış ofislerini ziyaret edenlere hediye edildi. Talebin yüksek olması sebebiyle kısa sürede tükenen kahve takımlarından 3.000 adet daha sipariş edildi.

Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı; Ağaoğlu olarak müşterilerimizin sesine sürekli olarak kulak veriyor, onların yaşamlarında uzun yıllar daha mutlu olabilmeleri için projelerimizi geliştiriyoruz. Düzenlediğimiz kampanya ile uygun koşullarda ev sahibi olabilmelerine imkân tanımanın yanı sıra onlara dokunan, yaşamlarına hoşluk katan uygulamaları da hayata geçirmek istedik. Satış ofislerimizde ağırladığımız misafirlerimize özel olarak kahve takımları hazırladık. Aslına bakılırsa bu fikri bize son reklam kampanyamızdaki kahve fincanlarından talep eden bir müşterimiz verdi. Biz de bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır sözünden hareketle satış ofisimizde ağırladığımız misafirlerimize özel bir kahve takımı hediye etmek istedik, talep beklediğimizin çok üstünde gerçekleşti. 22 bin kişi üzerinde yaptığımız araştırma sonucu oluşturduğumuz, 15 gün sürecek bu özel kampanya ile müşterilerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz.” dedi.

Ağaoğlu hızla değerlenen projelerindeki yatırım fırsatlarını % 2 peşinat ve faizsiz ödeme seçenekleriyle ve  %1 KDV avantajıyla sunuyor. Kampanya, inşaat süreçleri tamamlanmış anahtar teslim My Towerland Ataşehir, Andromeda Gold Ataşehir, Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan My Office 212 projelerinin yanı sıra devam eden My Home Küçük Maslak ve Bakırköy 46 projelerini kapsıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde