Kahraman polis intihar bombacısının üzerine atladı

Kahraman polis intihar bombacısının üzerine atladı

Dünya, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıyı takip ederken, dış basında bir polisin intihar saldırganının üzerine atladığı aktarıldı.

Kahraman polis intihar bombacısının üzerine atladı
16px
24px
29.06.2016 05:06
ABONE OLgoogle
Amerikan NBC News televizyonu muhabiri, görgü tanıklarına dayandırarak, bir polis memurunun kendini patlatmadan önce intihar bombacılarından birinin üzerine atladığını yazdı.

İngiliz Daily Mail gazetesinde ise konuya ilişkin şu bilgi yer aldı:

“Görgü tanıkları, kahraman bir polis memurunun, havalimanının dış hatlar geliş terminali girişinde, kendini patlatmadan saniyeler önce intihar bombacısının üzerine atladığını söyledi.”

AP: İstanbul'daki saldırıyı IŞİD üstlendi

Amerikan haber ajansı AP, üst düzey Türk yetkilisine dayandırdığı haberinde, saldırıda 50 kişinin hayatını kaybettiğini ve saldırıyı terör örgütü IŞİD'in üstlendiğini duyurdu.

Amerikan haber ajansı AP, üst düzey Türkyetkilisine dayandırdığı haberinde, saldırıda 50 kişinin hayatını kaybettiğini ve saldırıyı terör örgütü IŞİD'in üstlendiğini duyurdu. Terör Uzmanı Abdullah Ağır da "Saldırının yapılış biçimi Terör örgütü IŞİD'i işaret ediyor" dedi. 

Başbakan Binali Yıldırım da saldırı sonrası, emareler IŞİD'i göstermektedir şeklinde konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde