Kadir Topbaş'tan istifa çıkışı: İlk defa söyleyeceğim...

Kadir Topbaş'tan istifa çıkışı: İlk defa söyleyeceğim...

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, eski İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı Taksim'deki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Kadir Topbaş'tan istifa çıkışı: İlk defa söyleyeceğim...
16px
24px
28.12.2018 15:30
ABONE OLgoogle

İstanbul'un eski belediye başkanlarına ziyaret turu başlatan İmamoğlu, Bedrettin Dalan ve Nurettin Sözen'in ardından bugün de Kadir Topbaş'la bir araya geldi.

Topbaş'ın Taksim'deki ofisinde gerçekleşen ziyarette İmamoğlu, Topbaş'a Mustafa Kemal Atatürk'ün Sivas'ta geçirdiği 108 günü anlatan 'Sivas-Milli Mücadele'nin 108 Günü' adlı eseri armağan etti.   Erdoğan: İmamoğlu, Bay Kemal'de izin alır mı! Bilemiyorum Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifasına ilişkin, "Şunu ilk defa söyleyeceğim, benden istifam istenmeden ben istifamı verdim" dedi.

Topbaş, "22 Eylül'de konuşma yaptım, 5 Eylül'de 'İstediğiniz zaman istifamı işleme koyabilirsiniz' diye istifamı vermiştim, benden istifa istenmeden. Sayın Mehmet Özhaseki'nin ziyaretinde verdim. Ben siyasi tecrübemden bunu hissettim. Başka detayları var ama girmeyeceğim. Bunu hissettim, gidişatı öyle gördüm. Doğru yaptığıma inanıyorum. Yani eski tabirle söyleyeyim Bab-ı Ali'den İzzet-i İkbal ile ayrıldık. Arz-ı veda ettik. Bu bizim için büyük bir onur. Burada halkın takdiri en büyük ödül. İsmim olmamasına rağmen önde çıkmamız büyük bir ödüldür" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde