Kadir Has, Arcadia University'den işbirliği anlaşması

Kadir Has, Arcadia University'den işbirliği anlaşması

Kadir Has Üniversitesi, dünyanın pek çok saygın üniversitesinde eğitim veren Arcadia University College of Global Studies ile öğrenci değişimi kapsamında karşılıklı bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Kadir Has, Arcadia University'den işbirliği anlaşması
16px
24px
30.05.2011 16:27
ABONE OLgoogle

Kadir Has Üniversitesi, dünyanın pek çok saygın üniversitesinde eğitim veren Arcadia University College of Global Studies ile öğrenci değişimi kapsamında karşılıklı bir işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile 2011-2012 öğretim yılında Amerika’dan çok sayıda öğrenci Kadir Has Üniversitesi’ne gelecek.
 
Dünyanın önde gelen üniversiteleri ile imzaladığı ikili anlaşmalarla, uluslararası bağlantılarını güçlendiren Kadir Has Üniversitesi, Arcadia University College of Global Studies ile de bir anlaşma imzaladı. Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın’ı ziyaret eden Arcadia University College of Global Studies Rektör Yardımcısı Prof. Nikki Christensen ve Dekan Prof. Dennis Dutschke, bu program kapsamında Türkiye’de sadece Kadir Has Üniversitesi ile işbirliğine başladıklarını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
 
Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ise, eğitimde uluslararası işbirliği ve desteğin önemine dikkat çekerek bu sayede üniversitelerarası rekabet imkanının ve kalitenin artacağını, bunun da daha donanımlı öğrenciler anlamına geldiğini söyledi.
 
Değişim programı kapsamında Kadir Has Üniversitesi öğrencileri; İngiltere’de Oxford Üniversitesi, Lancester Üniversitesi, Londra Üniversitesi; Almanya’da Bonn Üniversitesi; İspanya’da Barselona Üniversitesi gibi pek çok ülkede yer alan Arcadia Universitesi College of Global Studies merkezlerinde eğitim alabilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde