Kadını taciz eden BAE'li bakanın Londra'da 56 Milyarlık mal varlığı çıktı

Kadını taciz eden BAE'li bakanın Londra'da 56 Milyarlık mal varlığı çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hoşgörü Başkanı Halife Bin Zayid el-Nehyan´a ait yaklaşık 56 milyar TL değerinde 170 mülkün bulunduğu ortaya çıktı.

Kadını taciz eden BAE'li bakanın Londra'da 56 Milyarlık mal varlığı çıktı
16px
24px
19.10.2020 21:40
ABONE OLgoogle

Organizatör Caitlin McNamara, Abu Dabi Hay Edebiyat Festivali’ni düzenlemek üzere bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nde, Hoşgörü Bakanı Şeyh Nahyan’ın cinsel saldırısına uğradığını iddia etmişti.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) devlet başkanı Halife Bin Zayid el-Nehyan´ın İngiltere'deki serveti ülkede gündem oldu.  Hoşgörü bakanı bin Mübarek, genç kadını taciz etti

İngiliz yayın organı The Guardian tarafından sızdırılan belgelerde Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid el-Nehyan´ın Londra´da bulunan 5.5 milyar pound (56 milyar TL) değerindeki emlak imparatorluğu ortaya çıktı.

Belgelerde, Londra'da BAE liderine ait 170 mülkün bulunduğu, El-Nehyan´ın sahip olduğu mülk arasında Berkeley Square House, dokuz katlı lüks apartman bloğu olan 97 daireden oluşan One Kensington Gardens ve Bond sokağındaki Time Life binası da yer alıyor.

CİNSEL SALDIRI KARŞISINDA SESSİZ

Nahyan ise cinsel saldırı iddialarıyla ilgili soruları yanıtsız bırakırken kendisini İngiltere’de temsil eden hukuk bürosundan “Müvekkilimiz bu iddia karşısında şaşırmış ve üzülmüştür” açıklaması yapıldı.

Dünyanın en zengin dördüncü kraliyet ailesine mensup olan Nahyan’ın İngiltere’de çok sayıda mülkü var. Ailenin bir diğer üyesi Şeyh Mansur bin Zayed El Nahyan, Premier Lig kulüplerinden Manchester City’nin sahibi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde