Kadın melek yatırımcılar biraraya geliyor

Kadın melek yatırımcılar biraraya geliyor

Dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum’un İstanbul ayağı, Türkiye’deki tüm kadın yatırımcıları bir araya getiriyor.

Kadın melek yatırımcılar biraraya geliyor
16px
24px
11.09.2013 14:42
ABONE OLgoogle

Keiretsu Forum İstanbul Kadın Yatırımcı Kolu (KAYAK) Candan Karabağlı Başkanlığı’nda Türkiye’deki tüm kadın yatırımcıları bir araya getirecek.

Keiretsu Forum İstanbul ve KAGİDER iş birliği ile çeşitli seminer ve eğitimlerle melek yatırımcılığın öneminin anlatılacağı toplantıda Keiretsu Forum İstanbul Yatırımcı Üyesi Ümit Boyner de konuşmacı olarak yer alacak.

 17 Eylül’de Sabancı Center’da gerçekleşecek etkinliğe katılmak isteyen tüm girişimci ve yatırımcılar için son kayıt tarihi 12 Eylül.

Dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum’un İstanbul ayağı Keiretsu Forum İstanbul Türkiye’deki tüm kadın yatırımcıları bir araya getiriyor.

Keiretsu Forum İstanbul ve KAGİDER iş birliği ile düzenlenen melek yatırımcılığın öneminin anlatılacağı Kadın Yatırımcı Kolu (KAYAK) etkinliğine Keiretsu Forum İstanbul Yatırımcı Üyesi ve KAYAK Başkanı Candan Karabağlı ev sahipliği yapacak. Keiretsu Forum İstanbul Yatırımcı Üyesi Ümit Boyner’in de konuşmacı olarak yer alacağı toplantıda Arkan & Ergin JPA International Ortağı İzzet Özberki ‘Şirket Alım Satımlarında Şirket Değerleme Yaklaşımlarını” katılımcılara anlatacak.

Gerçekleştirdiği melek yatırımlarla geçtiğimiz Eylül ayından beri ülkemizdeki melek yatırımcılığın yönünü belirleyen Keiretsu Forum İstanbul, düzenlediği etkinlikler ile melek yatırımcılarla girişimcileri bir araya getirmeyi sürdürüyor. Bu kez 17 Eylül’de Sabancı Center’da gerçekleştireceği KAYAK etkinliğiyle kadın melekleri bir araya getirecek Keiretsu Forum İstanbul, kadın yatırımcıların ve girişimcilerin tecrübelerinden faydalanmak isteyen tüm katılımcıları programına davet ediyor. Son başvuru tarihi 12 Eylül olarak açıklanan etkinliğe www.keiretsuforum.com.tr adresinden kayıt yaptırmak mümkün.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde