Kadıköy'deki korkunç cinayette şok detay... Adım adım...

Kadıköy'deki korkunç cinayette şok detay... Adım adım...

İstanbul Kadıköy'de, internet üzerinden ticaret yapan 62 yaşındaki Selda Sağlam Yılmaz, 38 yaşındaki eşi Emrah Yılmaz tarafından otomobilinde öldürülmüştü. Korkunç cinayetle ilgili şok bir detay ortaya çıktı.

Kadıköy'deki korkunç cinayette şok detay... Adım adım...
16px
24px
30.10.2017 04:57
ABONE OLgoogle

Ağabeyi İbrahim Sağlam “15 gün önce kardeşimi bıçakladığında onu hastaneye götürmüş. Üzerinde silah da varmış. O günden sonra kaçtı. Şikâyetlerimize rağmen yakalanmadı. Emrah, kardeşimin bütün şifrelerini biliyordu. Kardeşimin telefonunda ‘Telefonumu bul’ uygulaması vardı. Kardeşimi oradan takip etmiş. Ne zaman nerede olduğunu biliyordu. Olay günü de kardeşimi bu uygulamadan takip edip sokak ortasında vurmuş” diye konuştu.  Kadıköy'de bir kadın direksiyon başında öldürüldü UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Boşanmak isteyen Selda Sağlam Yılmaz’ın eşinden 3 gün önce şikayetçi olduğu ve mahkemenin Emrah Yılmaz için uzaklaştırma kararı verdiği belirtildi. Çevredeki güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Cinayetin Selda Sağlam Yılmaz’ın kendisinden 24 yaş küçük kocası Emrah Yılmaz tarafından işlendiği belirlendi.

Emrah Yılmaz’ın başka adres bilgisinin olmadığı ve 5 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlendi. Selva Sağlam Yılmaz’ın 2. eşi olan Emrah Yılmaz, cinayetten 6 saat önce sosyal medya hesabından “Sana karşı uzattığım avuçlarıma ihaneti koydun, canımı yaktı” yazılı bir paylaşımda bulundu.  Direksiyon başında öldürülmüştü... Sır mesaj ortaya çıktı

SIR MESAJ

Selva Sağlam'ın 27 Ekim günü, Emrah Yılmaz'ın 16 Eylül'deki evliliklerinin 2. yıl dönümünde paylaştığı bir videonun altına "Ancak bunları izlersin bundan sonra, bunları çok daha yaşardın fakat acele ettin. Hapiste telefon da yok resimlere bakıp avunasın. Kıymetini bilemedin zavallı şimdi de yan" yazdığı ortaya çıktı.

Fırat Alkaç/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde