Kaan Terzioğlu bıyıklarını kesecek mi? İşte son açıklaması

Kaan Terzioğlu bıyıklarını kesecek mi? İşte son açıklaması

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Yaani kullanıcısı 5 Milyona çıkınca bıyıkları keseceğim" demişti.

Kaan Terzioğlu bıyıklarını kesecek mi? İşte son açıklaması
16px
24px
22.06.2018 11:43
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin arama motoru Yaani uygulaması tam 5 milyon cihaza indirildi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, 18 Şubat 2018 tarihinde yaptığı basın toplantısında Turkcell'in arama motoru Yaani'ye büyük ilgi olduğunu söyleyerek, "Bunun tanıtımını yaparken '1 Milyon olsun bıyıklarımı keseceğim' demiştim. Ama 9 günde 1 Milyonu aştı. Ben de şimdi arkadaşlarla yeni iddiaya girdim. '5 Milyon olunca bıyıklarımı keseceğim' dedim. Şuanda 3.5 Milyon Yaani kullanıcısı var. 5 Milyona çıkınca bıyıkları keseceğim" demişti.   Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu: 5 Milyon olsun bıyıklarımı keserim!..

Toplantı sonrası 'Bıyık iddiası ne zaman sona erecek' şeklindeki sorumuza Terzioğlu, "Ne zaman 5 Milyon olursa o zaman keseceğim. Neşet Dereli 5 Milyon aboneye çıkınca berberi getirecek. Şuanda 3.5 Milyonu aştık. Bu gidişle Mayıs ayında 5 Milyonu geçeriz." diye cevap vermişti.   Yaani 5 milyon kez indirildi! Kaan Terzioğlu bıyıklarını kesecek mi?

İzmir'de veri merkezi açılışı sırasında Terzioğlu'na sözünü hatırlatarak bıyıklarını kesip keseyeceğini sorduk. Terzioğlu, hedef büyüttüklerini söyleyrek, "Yaani çok hızlı büyüyor. Ben bu kadar hızla büyüyeceğini tahmin etmemişti. Ama 10 milyon olsun keseceğim" dedi. 

İşte o görüntüler...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde