KOBİ'lere ücretsiz hibe/teşvik danışmanlık hizmeti

KOBİ'lere ücretsiz hibe/teşvik danışmanlık hizmeti

"Akbank Uzmanına Sor" uygulaması ile KOBİ’ler hibe/teşvik, vergi, mali ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti alabiliyor.

KOBİ'lere ücretsiz hibe/teşvik danışmanlık hizmeti
16px
24px
27.05.2015 12:26
ABONE OLgoogle
Akbank, KOBİ’lerin ihtiyaç duydukları danışmanlık hizmetlerine kolayca ulaşabilecekleri “Akbank Uzmanına Sor” uygulamasını geliştirdi. Akbank bu kapsamda KOBİ’lere sunulan standart bankacılık ürün ve hizmetlerine ilave olarak, hibe/teşvik, vergi, hukuk ve mali konularda ücretsiz danışmanlık hizmetini anlaşmalı olduğu firma tarafından ücretsiz olarak sunmaya başladı.

KOBİ'ler, "Akbank Uzmanına Sor" uygulamasından Kalkınma Ajansı, KOSGEB ve TÜBİTAK tarafından sağlanan desteklerin yanı sıra yatırım teşvik belgesi, dış ticaret, girişimcilik vb. konulardaki ulusal ve uluslararası destekler hakkında detaylı bilgi alabiliyor. Ayrıca Türk Ticaret Kanunu, Borçlar Kanunu, Vergi Usul Kanunu, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve benzeri konularda da bilgi sahibi olabiliyorlar. KOBİ'ler bu sayede gündemi takip edip, sadece bir noktadan merak ettikleri bilgilerin en günceline ulaşabiliyorlar.

 Akbank’ın KOBİ’lere yönelik yeni hizmeti ile ilgili açıklama yapan Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümler bulma konusuna önem verdiklerini belirterek, şu bilgileri verdi:

 “KOBİ’lerle yaptığımız görüşmelerde en çok hibe/teşvik, hukuk ve mali konularda bilgiye ihtiyaç duyduklarını gözlemledik. Bu gerçekten hareketle onların hayatını kolaylaştıracağına inandığımız yeni bir hizmeti daha hayata geçirdik. Bu hizmetimiz ile artık KOBİ’ler tek bir noktadan bu konularda ihtiyaç duydukları bilgilere kolayca ulaşabilecek, konunun uzmanlarına danışabilecek ve bunun için hiçbir ücret ödemeyecek. Akbank olarak KOBİ’lerin işlerine katkı sağlayacak ürün ve hizmetleri avantajlı koşullarda sunmaya devam edeceğiz.”

 Danışmanlık hizmetinden faydalanmak için Akbank web sitesinde yer alan formu doldurmak ya da 444 23 23 Akbank KOBİ Hattı'nı aramak yeterli oluyor. Akbank'ın anlaşmalı olduğu uzmanlar, KOBİ'ler ile kısa sürede e-posta veya telefon ile irtibata geçerek, ilgili alanlarda danışmanlık hizmetini ücretsiz olarak sunuyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde