KOBİ'ler için ortak platform

KOBİ'ler için ortak platform

Artık Kobi'lerin yeni bir reklam/satış/paylaşım mecrası var. İşte yeni Ortak Payda....

KOBİ'ler için ortak platform
16px
24px
04.03.2008 15:29
ABONE OLgoogle

OrtakPayda.com, dönüşen iş dünyasında, Kobi'lere ve klasik reklam mecralarına büyük bütçeler ayıramayan firmalara, kendilerini, markalarını ve ürünlerini en etkili şekilde tanıtabilecekleri; bireylerin iş bağlantılarını genişletebilecekleri yüksek teknolojili, yeni nesil, interaktif bir platform sunuyor.

32 Ana Sektör ve 2000'e yakın alt sektörde, binlerce firma içeren portal içerisinde, üye firmaların video tabanlı kurumsal tanıtımlarının yanı sıra; interaktif harita destekli doyurucu iletişim bilgileri, video ve resimli ürün sunumları, şirket haberleri, bayi ağları, firma web siteleri ve firma çalışanlarına yönelik profesyonel, etkili bir iletişim/tanıtım ortamı sunulmakta.

Şirket yöneticilerinin ve/veya çalışanlarının üye olarak, şirketleriyle ilgili tüm bilgilerini, tanıtım videolarını, ürün videoları ve fotoğraflarını yayınlama imkanı veren portal, aynı zamanda iş dünyasına yönelik cazip fırsatları da üyelerine sunmaya hazırlanıyor. 

OrtakPayda.com'da, bireysel üyeler de unutulmamış. Bireylere iş ağlarını oluşturma ve geliştirme (Business Networking) imkanı verilirken, ilgilendikleri şirketlerin insan kaynakları departmanlarına doğrudan ulaşmaları ve kariyer hizmetlerinden yararlanabilmeleri de mümkün.

Portal içeriğini Türkçe'nin yanısıra İngilizce olarak da tüm dünyaya sunacak olan OrtakPayda.com; üyelerinin uluslararası platformda tanıtımlarının yapılması, yurtdışında da marka bilinirliği sağlamaları ve başka ülkelerle iş bağlantılarının gerçekleştirilebilmesi için SmallBusinessTurkey.com adresinden de kısa sure içinde yayına başlayacak.

Kobilerin başarısını hedefleyen proje daha nice yeniliklerle hizmetinizde.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde