KKTC'de gündem: İşadamı Asil Nadir'in eşi ve kız kardeşi mahkemelik oldu

KKTC'de gündem: İşadamı Asil Nadir'in eşi ve kız kardeşi mahkemelik oldu

KKTC’de gündem, bir dönem dünyanın önde gelen işadamları arasında yer alan Asil Nadir’in eşi ve kız kardeşi arasında yaşanan ve mahkeme salonuna taşınan mal-mülk kavgası.

KKTC'de gündem: İşadamı Asil Nadir'in eşi ve kız kardeşi mahkemelik oldu
16px
24px
11.03.2017 10:09
ABONE OLgoogle

BİR dönem dünyanın önde gelen işadamları arasında yer alan ve İngiltere’de 5 yıl hapis yattıktan sonra geçen yıl Türkiye üzerinden KKTC’ye dönen Asil Nadir (76), bu defa genç eşi Nur Nadir (36) ve kız kardeşi Bilge Nevzat’ın mahkemeye taşınan mal-mülk kavgasıyla gündemde.

‘KÖTÜ KALPLİ KADIN’

Hürriyet gazetesinde yer alan haber şöyle...

Gelin-görümce kavgası, Nur Nadir’in 4 yıl önce Asil Nadir hapisteyken, sahibi oldukları Kıbrıs gazetesini yöneten görümcesi Bilge Nevzat’ı, eşinin mal varlığına el koymakla suçlamasıyla başladı. Bilge Nevzat kavgayı haberleştiren Havadis gazetesine 100 bin liralık tazminat davası açtı.

Yıllar süren davada gelin Nur Nadir ile görümce Bilge Nevzat önceki gün Lefkoşe’de yapılan duruşmada karşı karşıya geldi. Gazetenin tanıklığını yapan Nur Nadir, görümcesine yaptığı suçlamaların doğru olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bilge Nevzat benim için yaşayan biri değil. Gazetede yazılanlar doğru, hatta şimdi daha ağır şeyler oluyor. Bizzat kendisi kötü kalpli bir kadındır. Kocam hapisteyken mallarını almak için her şeyi yaptı”

Bilge Nevzat ise, Nur Nadir konuşurken, “Yalan söylüyor” diye bağırdı. Dava ileri bir tarihe ertelenirken, gelin-görümce yan yana gelmemeye özen gösterdi.

Mahkeme çıkışında kız kardeş Bilge Nevzat, Nur Nadir’le yan yana gelmemeye özen gösterdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde