Jewex 2011 kapılarını açıyor

Jewex 2011 kapılarını açıyor

Türk mücevher sektörünün son trendlerini sergileyeceği ''Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'' JEWEX 2011, 4 Şubat Cuma günü İzmir'de kapılarını profesyonel ziyaretçilere açacak.

Jewex 2011 kapılarını açıyor
16px
24px
01.02.2011 14:46
ABONE OLgoogle

Gençiz Fuarcılık'ın, İzmir Kuyumcular Odası ve İzmir Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlediği fuara 115 firma katılacak, fuarı yaklaşık 10 bin profesyonel ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.
     Fuarın tanıtımı için, Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer ve İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Yılmaz Uça'nın katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. 

     Gençer, toplantıda yaptığı konuşmada, ne dünya, ne de Türkiye ölçeğinde başarılı işlere imza atmanın o kadar da kolay olmadığını vurgulayarak, fuarın 2009-2010 ayağında ulaşılan ticari hareketliliğin marjinal faydasının bu yıl daha fazlasının yaşanacağı görüşünü dile getirdi. 

     Fuara, Türkiye'nin yanı sıra Doğu Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika, Orta Asya, Ortadoğu ve Balkan ülkelerinden sektör profesyonellerinin katılımını beklediklerini belirten Gençer, fuar kapsamında bugüne kadar pek çok firmanın yeni iş bağlantıları kurduğunu, ürünlerini yeni pazarlara açabildiğini söyledi.
     İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Yılmaz Uça da İzmir'in yüz akı olan fuarın, her geçen yıl daha da geliştiğini, desteklerinin her zaman süreceğini kaydetti. 

     ''İzmir'in üzerindeki ölü toprağını artık atmasının zamanı geldi'' diyen Uça, pasta büyütüldüğü zaman işin içinde bulunan tüm sektörlerin kendi nemasını arttıracağını vurguladı. 

     Uça, turizm kuyumculuğunun kalbini İzmir'e taşımayı hedeflediklerini, bunun için doğru yer, doğru zaman ve doğru pazar kavramlarının çok önemli olduğunu dile getirdi. 

     Uluslararası İzmir Fuar alanında gerçekleştirilecek fuar, 4-7 Şubat 2011 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuar kapsamında 5 Şubat Cumartesi günü bir defile düzenlenecek. Sadece ticari alıcılara açık olan fuar, 11.00-19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde