‘Jet Fadıl'ın yeni vurgun kapısı: 15 Temmuz

‘Jet Fadıl'ın yeni vurgun kapısı: 15 Temmuz

‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz'ün Caprice Deluxe projesi için hazırlattığı 15 Temmuz vurgulu reklamı Akit gazetesine yayımladı.

‘Jet Fadıl'ın yeni vurgun kapısı: 15 Temmuz
16px
24px
13.07.2018 05:27
ABONE OLgoogle

Aynı reklam hükümete yakın bir başka gazete olan Sabah’ta dün yayımlanmıştı.

Yeniçağ'ın haberine göre reklam, hem sür manşetten, hem de içerde tam sayfa olarak yayımlandı.

Yayımlanan reklamda “15 Temmuz demokrasi zaferi şerefine Caprice’den sadece 3 yıl tatil alana 15 yıl tatil hediye” ifadelerine yer verildi.

Jet Fadıl olarak bilinen iş adamı Fadıl Akgündüz'e ait İslami konseptteki 4 yıldızlı Caprice Thermal Palace Oteli’ne daha önce haciz gelmiş ve otele ait birçok malzemeye el konulmuştu.  

İstanbul Bayrampaşa’da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı gerekçesi ile 21 Aralık 2015’te tutuklanan ve hakkında 2 bin 442 yıl hapis cezası istenen “Jet Fadıl” lakaplı Fadıl Akgündüz, 28 Mart 2017’de tahliye edilmişti. Ceza davasından tahliye edilen Jet Fadıl hakkında bir yandan da “alacak davaları” sürüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde