Jennifer Lopez İstanbul'dan ev aldı

Jennifer Lopez İstanbul'dan ev aldı

Jennifer Lopez, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda devam eden bir inşaat projesinden ev satın alarak İstanbul'un sakinlerinden oldu.

Jennifer Lopez İstanbul'dan ev aldı
16px
24px
19.11.2012 15:49
ABONE OLgoogle

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Jennifer Lopez, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda devam eden bir inşaat projesinden ev satın alarak İstanbul'un sakinlerinden oldu.

 İnşaat firmasının Ataşehir'deki satış ofisindeki törenine katılan Lopez, anahtarını teslim alırken, İstanbul'a yaptığı ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek, ''Hayran kaldığım İstanbul'da gelecekte daha çok vakit geçirmek istiyorum'' dedi.

Kompleks içinde yer alması planlanan 400 metre uzunluğundaki alışveriş caddesini de şimdiden merak ettiğini söyleyen Lopez, dairesinin manzarasının kendisini şimdiden heyecanlandırdığını aktardı.

         Lopez, evinin anahtarını şirket yetkilileri Ahmet Taçyıldız ve  Erdinç Varlıbaş'ın elinden aldı. Evin sembolik anahtarı olarak 200 yıllık antika bir anahtar alan Jennifer Lopez, törende tapusunu da teslim aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde