JW Marriot, Bodrum’dan ayrılıyor mu?

JW Marriot, Bodrum’dan ayrılıyor mu?

Akkanat Holding, 150 milyon dolarlık yeni otelini Mayıs ayı ortasında Bodrum’da açmıştı. Daha bir sezon bile geçmeden JW Marriot ile Akkanat Holding arasında anlaşmazlıklar ortaya çıkmaya başlamış.

JW Marriot, Bodrum’dan ayrılıyor mu?
16px
24px
11.09.2015 15:40
ABONE OLgoogle
Akkanat Holding, 150 milyon dolarlık yeni otelini Mayıs ayı ortasında Bodrum’da açmıştı. Bodrum Yalıkavak’ta yapılan bu otelin işletmesini de dünyaca ünlü otel zinciri Marriot’un üst segment markası JW Marriot yürütüyor.

Tümü deniz manzaralı ve teraslı 107 odalı JW Marriott Bodrum’da teknelerin yanaşabildiği özel iskele ve plaj, “Sonsuzluk Havuzu” dahil iki açık ve kapalı havuz, tuz odası ve 20 bakım odalı 2 bin 700 metrekarelik spa, çocuk kulübü, açık davet alanları, birbirinden farklı lezzetlerin sunulduğu yedi adet restoran ve bar bulunuyor.

Bu lüks otel ile ilgili bu günlerde kulağımıza değişik kulis bilgileri geliyor. Daha bir sezon bile geçmeden JW Marriot ile Akkanat Holding arasında anlaşmazlıklar ortaya çıkmaya başlamış.

JW Marriot’un Bodrum’dan ayrılması gündeme gelmiş. Anlaşmazlığın nedenini öğrenemedik. Görünen o ki, ayrılık dahil bütün seçenekler masada.

Süreci Akkanat Holding Turizm Grubu Başkanı Bekir Akkaş yürütüyormuş. Akkaş’ın tekrar anlaşma taraflısı olduğu biliniyor. Akkaş ve müzakere ekibi, JW Marriot’un ayrılmaması için çabalıyormuş…

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde