J. Lo'nun diyet sırları

J. Lo'nun diyet sırları

Jennifer Lopez, kıvrımları kaybetmeden sağlıklı bir görüntüye ulaşmanın ipuçlarını açıkladı

J. Lo'nun diyet sırları
16px
24px
08.05.2011 12:02
ABONE OLgoogle

Yeni albümüyle birlikte fazla kilolarından kurtulan Jennifer Lopez, kıvrımları kaybetmeden sağlıklı bir görüntüye ulaşmanın ipuçlarını açıkladı

American Idol yarışmasında jüri üyesi olan Jennifer Lopez, son albümü için verdiği kilolarla uzun süredir gündemde. Lopez, Extra adlı televizyon programına üç aşamada nasıl kilo verdiğini anlattı:

1. Tracy Anderson metodu: Küçük kasları güçlendirmeyi hedefleyen yenilikçi bir yaklaşım. Kasların uzunlamasına gelişimini sağlayarak seksi ve feminen bir görünüm kazandırıyor. Lopez, “Neredeyse her gün bir-iki saat bu egzersizleri yaptım. Genellikle haftada dört-beş gündü ama altıya çıktığı da oluyordu” diyor.

2. Optimum temizlenme: Diyetisyeninin bu metodu çok sevdiğini söyleyen yıldız “Biriken tüm toksinler, bağırsaklar temizleniyor, kısa sürede birkaç kilo veriyorsunuz” diyor. 10 gün sürdürülmesi tavsiye edilen yöntemi, Lopez dengesiz beslendiğini düşündüğü dönemlerde beş günlük periyotlarla uygulamış.

3. Fazlası zarar!: Şarkıcı, sürekli diyet yapmanın stres yarattığını, birkaç gün sıkı rejime ara vermek gerektiğini söylüyor: “Bazen bir hafta kendime izin verdim. Bedenimin yeniden enerji kazanmak için zamana ihtiyacı oluyor. Özellikle de bir klip çekimi ya da konser öncesi...”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde