İzmir’deki ünlü Ramada Oteli için tahliye kararı!

İzmir’deki ünlü Ramada Oteli için tahliye kararı!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan ünlü Ramada oteli için mahkeme tarafından tahliye kararı alındı. 350 müşteri otelden tahliye edildi.

İzmir’deki ünlü Ramada Oteli için tahliye kararı!
16px
24px
06.11.2019 21:47
ABONE OLgoogle

Edinilen bilgiye göre Konak ilçesi Mürselpaşa Caddesi’nde bulunan otel hakkında, mahkeme tahliye kararı verdi. Mülk sahibinin bankaya olduğu iddia edilen borcu sebebiyle çıkan boşaltma kararı ile 350 müşteri otelden ayrılıyor.

İşletmeci Erol İnce alınan tahliye kararının hukuksuz olduğunu söylerken, otelde bulunan 107 çalışanın da mağdur olduğunu belirtti.

İddiaya göre otelin bulunduğu binanın mülk sahibinin, bankaya olan borcu karşılığı bina satışa çıkarıldı. Satışa çıkan binanın kiracısı olan otelin işletmecisi ise durumdan haberlerinin olmadığını, kendilerine herhangi bir tebligat gönderilmediğini ifade etti.

KARALAMA KAMPANYASI İDDİASI  

Öte yandan işletmeci Erol İnce’nin kararı tebliğ etmemesiyle suçladığı mülk sahibi Ramada A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sevil ise 6 ay önce tebligat gönderildiğini, işletme şirketinin durum yeniymiş gibi göstererek karalama kampanyası yürüttüğünü iddia etti.

“HAKSIZ YERE MAĞDUR EDİLDİK”

Otel işletmecisi Erol İnce yaptığı açıklamada, otelde bulunan 350 müşterinin tahliye edildiğini, işletmenin neredeyse dolu olan tüm odalarının boşaltılacağını söyledi. Alınan bu karar nedeniyle hem işletmenin, hem çalışanların hem de müşterilerin zor duruma düştüğünü belirten İnce, mülk sahibinin borcu nedeniyle haksız yere mağdur edildiklerini dile getirdi.

“KARAR 6 AY ÖNCE TEBLİĞ EDİLMİŞTİ”

Otel işletmecisi Erol İnce’nin iddialarına yönelik mülk sahibi Ramada A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sevil de açıklamalarda bulundu. Sevil, “Hakkımızda hem markayla hem de çalıştığımız bankayla ilgili karalama kampanyası yapılmaya çalışılıyor. Tahliyeyi kendilerine 6 ay evvel bildirmiştik. İşletme şirketi karar kendilerine 6 ay evvel tebliğ edilmesine rağmen böyle bir açıklama yapılıyor. Şirketin ya da bankanın herhangi bir ihmali yoktur” sözlerine yer verdi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde