İzmir’de servis aracına bombalı saldırı

İzmir’de servis aracına bombalı saldırı

İzmir Buca'da, içerisinde gardiyan ve mahkumların bulunduğu, F tipi cezaevi servis otobüsünün geçişi sırasında, çöp konteynerine konulan bomba patlatıldı. Bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı tahmin ediliyor. Saldırı sonrası biri ağır 8 kişi yaralandı.

İzmir’de servis aracına bombalı saldırı
16px
24px
31.08.2017 08:42
ABONE OLgoogle

İZMİR'in Buca İlçesi'nde bu sabah patlama meydana geldi. Saat 07.40 sıralarında bir servis aracında meydana geldiği belirtilen patlama üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik gücü ve sağlık ekibi sevk edildi.

İzmir'in Buca ilçesi'nde Buca Koop mahallesi Denizkent sitesinin önünde çöp konteynırına konulan bomba servis otobüsününün geçişi sırasında patladı.

Patlama üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik gücü ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

YARALILARDAN BİRİNİN AYAĞI KOPTU

Yaralılardan birinin ayağının koptuğu ve durumunun ağır olduğu, diğer 7’sinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yaralılar bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındı. Patlamanın şiddetiyle cadde üzerinde bulunan araçlarda da hasar meydana geldi.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde