İzmir'de kalçasını büyüttüren İngiliz kadın canından oldu

İzmir'de kalçasını büyüttüren İngiliz kadın canından oldu

Leah Cambridge, İzmir’de bulunan ve Lauren Goodger gibi televizyon yıldızlarının da tercih ettiği belirtilen bir klinikte geçirdiği kalça büyütme operasyonu sonrası hayatını kaybetti.

İzmir'de kalçasını büyüttüren İngiliz kadın canından oldu
16px
24px
29.08.2018 11:04
ABONE OLgoogle
Kalça büyütme operasyonu sonrası hayatını kaybeden üç çocuk sahibi Cambridge, yaşadığı Leeds'te güzellik uzmanı olarak çalışıyordu.

The Sun'da yer alan habere göre, İzmir'de bulunan ‘Elite Aftercare Clinic' isimli kozmetik operasyonlar gerçekleştiren bir klinikte kalça büyütme operasyonu geçiren Leah Cambridge operasyondan kısa bir süre sonra canından oldu.

Hayatını kaybeden kadının erkek arkadaşı Scott Franks verdiği röportajda, " İki gün öncesine kadar mutluydum, şu an sonsuza kadar kalbi kırık bir adam olarak kalacağım" dedi.

Franks, konu ile ilgili açıklama beklediklerini ve Cambridge'i İngiltere'ye getirmek için uçak ayarlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Karın bölgesinde bulunan yağların alınarak kalçaya enjekte edilmesi ile gerçekleştirilen operasyonlar konusunda uzmanlar, sanılanın aksine bu tip operasyonların risksiz olmadı ve dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyor.

TOWIE yıldızı Lauren Goodger'da aynı Türk kliniğinde poposunu yaptırmış...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde