Ivanka'dan 'Sefertası' önerisi

Ivanka'dan 'Sefertası' önerisi

ABD'nin ünlü emlak kralı Donald Trump'un kızı Ivanka Trump, kriz için nasıl öneride bulundu..

Ivanka'dan 'Sefertası' önerisi
16px
24px
22.10.2008 04:53
ABONE OLgoogle

ABD'nin ünlü emlak kralı Donald Trump'un kızı Ivanka Trump, ABD'de yaşanan ekonomik krizden etkilenenlere, tasarruf etmeleri için işyerine "sefertası" ile gelmelerini önerdi.

Ivanka, kendi açtığı "blog.ALunchTrade.com" blog sayfasında çalışanlara öğle yemeği gidelerlerinden tasarruf etmelerini önererek, işyerine evde hazırladıkları yemekleri bulunduran sefertasları ile gelmelerinin kendi çıkarlarına olacağını söyledi.

"Taze bir bakış açısı" başlıklı bloğunda, öğle yemekleri için yeni bir bakış açısı geliştirdiğini yazan Trump, bunun için pek çok firma ile görüştüğü ve yeni ürünler üzerinda çalıştıklarını haber verdi. Öğle yemeği paydosunda çalışanlardan ne yaptıklarını da öğrenmek isteyen Ivanka, "bu zaman içinde internette alışveriş mi yapıyorsunuz? Oyun mu oynuyorsunuz? Bilmek istiyorum" diye yazdı.

Kendisine ait mücevher mağazası, milyonlarca dolarlık uluslararası otel projeleri ve babası ile birlikte TV karşısına çıktığı "Celebrity Apprentice" ile tüm dünyada tanınan Ivanka Trump, okuyucularından da yeni tasarruf için fikirler üreterek blog sayfasında anlatmalarını istedi. 

Razi Canıkligil/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde