İtalyan Başkandan Türk aşkına 140 Milyon Dolarlık malikane

İtalyan Başkandan Türk aşkına 140 Milyon Dolarlık malikane

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının en fazla can aldığı ülkelerin başında İtalya geliyor..

İtalyan Başkandan Türk aşkına 140 Milyon Dolarlık malikane
16px
24px
30.04.2020 08:28
ABONE OLgoogle

Andrea Agnelli’den Türk aşkına Covid-19 siperi!... İtalyan işadamı, iki kızının annesi Deniz Akalın’ı Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine yerleştirdi…

Juventus ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Andrea Agnelli, uğruna eşinden boşandığı Türk aşkı Deniz Akalın'a Covid-19 kalkanı oluşturdu.

Deniz Akalın, kızları Livia Selin ve Vera Nil ile denizin kıyısındaki bu gözlerden uzak evde karantinada…

Aralarında Fiat'ın da bulunduğu onlarca şirkete sahip olan ve 100 milyar dolarlık serveti bulunan İtalyan işadamı, Türk sevgilisini iki kızıyla beraber Levanto bölgesindeki dillere destan villasında karantinaya aldı.

Deniz Akalın ile iki kızı, Agnelli Ailesi'ne ait İtalya'nın Liguria bölgesindeki tarihi evde herkesten izole günler geçiriyor.

İtalyan basınına göre; deniz kıyısında ve herkesten uzaktaki evde Deniz Akalın ile iki kızı için yardımcı personelin yanı sıra bir de sağlık ekibi hazır bekliyor. Andrea Agnelli'nin eski eşi Emma Winter'dan olan iki çocuğu da Forte Dei Marmi'deki aile evlerinde karantinada.

DEĞERİ 140 MİLYON DOLAR 

Cristiano Ronaldo'yu Juventus kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Andrea Agnelli'nin Torino'daki 22 odalı ve 18 banyolu 150 yıllık malikanesinin değeri ise 140 milyon dolar.

Andrea Agnelli, tüm ailesini şehre uzak yerlerde karantinaya alırken kendisi ise işleri nedeniyle Torino'da kaldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde