İstikbal'den 50 Milyon Liralık logo

İstikbal'den 50 Milyon Liralık logo

57 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren İstikbal Mobilya, logosunu rekor bütçeyle yeniledi...

İstikbal'den 50 Milyon Liralık logo
16px
24px
28.06.2013 12:27
ABONE OLgoogle

Boydak Holding CEO ve İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, yenilenen logoyu düzenlenen basın toplantısında tanıttı.

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, Cumhuriyet’in 100. yılı hedefleri doğrultusunda yeni dönem stratejilerini ve yeni logosunu tanıttı.

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantı Boydak Holding CEO’su ve İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak ve Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık’ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda İstikbal’in yeni logosu ilk kez tanıtıldı. New York menşeili  Chermayeff & Geismar Grubu’nun imzasını taşıdığı logo, İstikbal'in dünyada ilk 3'e girme hedefini simgeliyor. 

 Yeni logonun tasarlanması ve sahadaki tüm uygulaması için 50 milyon TL’lik bütçe ayıran Boydak, eylül ayı sonuna kadar ana arterlerdeki büyük metrekareli tüm mağazalarımızı yenilemeyi hedefliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde