İstifası istenen Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda

İstifası istenen Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda

Erdoğan'ın istifasını istediği Melih Gökçek, Nijerya Cumhurbaşkanı onuruna verilen yemek vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gitti.

İstifası istenen Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda
16px
24px
19.10.2017 14:32
ABONE OLgoogle

 

İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari onuruna verdiği öğle yemeğine geldi. Gökçek’in bakanların da yer aldığı protokolle birlikte yemeğe davetli olduğu öğrenildi.

Erdoğan'ın Gökçek'le görüşme programı bulunmuyor. Gökçek, Erdoğan'dan son kez görüşme talep etmiş ancak olumlu yanıt alamamıştı.

Erdoğan, Gökçek'in istifasıyla ilgili son olarak şunları söylemişti:

'EN KISA ZAMANDA İSTİFA EDECEK'

"Şimdi 3 belediye başkanımız daha var. Onlar da en kısa zamanda vereceklerine inanıyorum. İlgili arkadaşlarımız görüşmelerini yaptılar. Şu anda da zannediyorum bu istifayı vermenin onlar da hazırlığı içindeler. Yine söylüyorum, gereği neyse gereği yapılacaktır. Çünkü yetkili kurullarımız bu konuyla ilgili kararını vermiştir. Arkadaşlarımızla ilgili özellikle bir olumsuzluk sürecini tahrik etmek değil tam aksine teşkilatımızın bu noktada varmış olduğu karar sürecidir."

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde