İstifa eden TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, istifadan caydı

İstifa eden TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, istifadan caydı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst, görevlerinden istifa etme konusunu bir kez daha değerlendirdiğini ve kararından döndüğünü açıkladı.

İstifa eden TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, istifadan caydı
16px
24px
26.11.2018 14:48
ABONE OLgoogle

Görevinden cumartesi günü istifa eden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst, görevlerinden istifa etme konusunu bir kez daha değerlendirdiğini ve kararından döndüğünü açıkladı.

Ali Dürüst, istifasını geri çekme kararıyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:  TFF'de deprem.. Başkanvekili Ali Dürüst istifa etti

"Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının ardından oluşan gerilim dolu atmosferin ve adımın üzerinde yoğunlaşan baskının neticesinde TFF'deki görevlerimden istifa ettiğimi açıklamıştım ancak olayları serin kanlı biçimde değerlendirip bu kararımı gözden geçirince duygusal bir karar verdiğimin farkına vardım. Benim TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF'ye güvenim tamdır.

Bu nedenle istifa kararımdan vazgeçerek TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım. Türk futboluna yeni katkılar yaparak Galatasarayımı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyururum."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde