İstifa eden Fatih Terim kaç milyon euro tazminat alacak?

İstifa eden Fatih Terim kaç milyon euro tazminat alacak?

TFF ve Fatih Terim, karşılıklı anlaşmaya vararak yolları ayırırken; ayrılığın mali yönü de merak konusu oldu.

İstifa eden Fatih Terim kaç milyon euro tazminat alacak?
16px
24px
26.07.2017 23:09
ABONE OLgoogle

Anlaşmaya göre Terim istifa etseydi TFF'ye 1 milyon 450 bin Euro, TFF sözleşmeyi sonlandırsaydı, Terim'e 4.7 milyon Euro ödeyecekti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim görevinden ayrılırken TFF’den yapılan açıklamaya göre Terim ve yönetim karşılıklı anlaşmayla yolları ayırma kararı aldı. Kararın sportif boyutunun yanında mali boyutu da merak konusu.

Fatih Terim’in geçerli sözleşmesine göre; Terim istifa etseydi TFF’ye 1 milyon 450 bin Euro, TFF sözleşmeyi sonlandırsaydı, bu kez TFF, Terim’e 4.7 milyon Euro ödeyecekti.

TFF resmen duyurdu: 3.ncü Fatih Terim dönemi bitti

15 Kasım 2013 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu ile Fatih Terim arasında 5+2 yıllık bir sözleşme yapılmıştı. 15 Kasım 2018’e kadar Terim’in sözleşmesi devam edecek sonrasında da 2 yıllık opsiyon devreye girecekti.

Terim bu süre içerisinde sözleşmeyi tek taraflı feshederse 1 milyon 450 bin Euro’yu TFF’ye tazminat olarak ödeyecekti.

3.5 MİLYON EURO ALACAK

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, TFF'den alacağı tazminat belli oldu. Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre Fatih Terim, tazminat olarak federasyondan kalan 1 yıllık sözleşmesine karşılık 3.5 milyon Euro alacak...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde