İşte ünlü yazar Beki İkala Erikli'nin katil zanlısı

İşte ünlü yazar Beki İkala Erikli'nin katil zanlısı

Beyoğlu'nda "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı ve yaşam koçu Beki İkala (Çukran) Erikli (46)'nin katil zanlısı Sinem K. (31) polis tarafından olayda kullandığı silahla birlikte Küçükçekmece'de gözaltına alındı.

İşte ünlü yazar Beki İkala Erikli'nin katil zanlısı
16px
24px
16.12.2016 17:38
ABONE OLgoogle

Beyoğlu, Kabataş Ömer Avni mahallesi İnebolu çıkması No.3’de bulunan Saadet apartmanında dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Yaşam koçu ve yazar Beki İkala(Çukran) Erikli, işyerinin bulunduğu apartmana girdiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu Erikli yere yığılırken, silah seslerini duyan apartman sakinleri bir kadını kaçarken gördüklerini polise anlatmışlardı. Evli ve 14 yaşındaki bir oğlu bulunan Erikli, tüm ilk yardım çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda olayın şüphelisi olarak tespit edilen Sinem K., akşam saatlerinde Küçükçekmece’de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada olayda kullandığı 9 mm çapında bir tabanca ele geçirildi. Şüphelinin, psikolojik durumunun iyi olmadığı ve saldırgan tavırlar sergilediği öğrenildi.

Şüpheli Sinem K.’un sağlık kontrolünün ardından Cinayet Büro Amirliğine getirileceği ve olayla ilgili sorgusunun yapılacağı belirtildi. Sinem K.’un, Beki İkala (Çukran) Erikli’yi neden öldürdüğü yapılacak sorgusunun ardından belli olacak.

Ünlü yazar öldürüldü... Öldürülmeden önce bakın ne yazmış

3 KURŞUNLA VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Beyoğlu, Kabataş, Ömer Avni mahallesi, İnebolu çıkması No.3’de bulunan Saadet apartmanında dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda Yaşam koçu ve yazar Beki İkela Erikli, işyerinin bulunduğu apartmana girdiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu 3 kurşunla vurulan Erikli yere yığılırken, silah seslerini duyan apartman sakinleri bir kadını kaçarken gördüklerini polise anlatmışlardı. Evli ve 14 yaşındaki bir oğlu bulunan Beki İkela Erikli tüm ilk yardım çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybetmişti.

SALDIRGAN 9 MM TABANCA KULLANMIŞ

Polis, olayın meydana geldiği apartman ve çevredeki tüm güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Saldırganın olayda 9 mm çapında bir tabanca kullandığı öğrenildi.

KUAFÖRDEN TAKİP ETMİŞ

Yaşam koçu ve yazar Beki İkela Erikli’nin cinayeti soruşturmasını Asayiş Şube Müdürlüğü ve Terörle Şube Müdürlüğü'nün ortak yürüttüğü belirtildi. Yapılan çalışmalarda saldırganın Beki İkela Erikli’yi olay saatinde gittiği kuaförden işyerine kadar takip ettiği ardından saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edildi.

POLİS TÜM İHTİMALLERİ DEĞERLENDİRİYOR

Soruşturması çok yönlü sürdürülen cinayetin, Beki İkela Erikli’nin psikolojik durumu bozuk eski bir müşterisi yada müşterisi olmasını istemediği bir kişi tarafından da işlenmiş olabileceği ihtimalinin değerlendirildiğini öğrenildi.

BİR ÇOK KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU

Şüphelinin kimliğinin tespit edilmesi için Erikli’nin cep telefonu, bilgisayar ve işyeri kayıtlarının titizlikle incelendiği, şüphelenilen bazı kişilerin olayla ilgili bilgisine başvurulduğu öğrenildi. Erikli'nin polise aldığı bir tehditle ilgili başvurusunun bulunmadığı bildirildi.

EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Beki İkala Erikli'nin ( Beki Şükran Erikli ) cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Bu sırada eşi Erdal Erikli gözyaşlarına boğuldu. Acılı eşi, yakınları ve arkadaşları teselli etti. Erikli’nin Pazar günü saat 15.00’da Ulus’taki Musevi Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi. (Hürriyet)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde