İşte ünlü şef Anthony Bourdain'in intihar nedeni

İşte ünlü şef Anthony Bourdain'in intihar nedeni

Ünlü şef Bourdain'in intihar nedeninin, sevgilisinin kendisini aldatması olduğu iddia edildi

İşte ünlü şef Anthony Bourdain'in intihar nedeni
16px
24px
10.06.2018 10:21
ABONE OLgoogle

ABD'li şef, Emmy ödüllü televizyon programcısı ve yazar Anthony Bourdain'in program çekimleri için gittiği Fransa Colmar’daki bir otel odasında intihar etmesinin ardında sevgilisi Asia Argento'nun kendisini aldatmış olmasının kaynaklandığı iddia edildi.

Bourdain'in, yakın arkadaşı olarak bilinen Fransız şef Eric Ripert tarafından bir otel odasında ölü bulunduğu bildirilmişti.

2013 yılından bu yana CNN'deki programına devam eden Bourdain, 2 yıldır İtalyan korku sineması üstadı Dario Argento'nun oyuncu ve yönetmen kızı, 42 yaşındaki Asia Argento ile aşk yaşıyordu. Dünyaca ünlü televizyon sunucusu Anthony Bourdain intihar etti!

İtalya gazetecilerin basına servis ettiği fotoğrafa göre Asia Argento Roma'da kendisinden 14 yaş küçük Hugo Clement ile öpüşürken görüntülendi.

Bourdain'in intiharının bunun ardından gelmesi ise Bourdain'in aldatılmasından kaynaklı intihar ettiği yorumlarına sebep oldu.

Asia Argento, Bourdain'in ölümü üzerine sosyal medyada şu açıklamayı yaptı: "Anthony yaptığı şeye kendini adıyordu. Işıldayan korkusuz ruhu pek çok insana ilham verdi. Cömertliğinin sınırı yoktu. Benim aşkım, sarıldığım kaya, koruyucumdu. Ailesine başsağlığı diliyor, onların ve benim mahremiyetime saygı göstermenizi rica ediyorum".

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde