İşte metrobüsteki dehşet anları...

İşte metrobüsteki dehşet anları...

Kayıtlarda yolcunun metrobüs şoförüne şemsiye ile vurduğu an ve şoförün direksiyonu bırakarak yolcuya müdahalesi görülüyor.

İşte metrobüsteki dehşet anları...
16px
24px
23.09.2016 14:13
ABONE OLgoogle
Metrobüsün güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan o anlarda, yolculardan birinin sürücüye şemsiyeyle ile vurduğu görülüyor.

Karşılık vermeye çalışan şoför ayağa kalkınca direksiyon hakimiyetini kaybedip yere düşüyor. Kontrolsüz kalan metrobüs de karşı şeride geçiyor ve çarpışma gerçekleşiyor.

Kazada 11 kişi yaralanırken, şemsiyeyle şoföre saldıran kişinin gözaltına alınma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde iki polis memur şahsı kollarından ve ensesinden tutarak gözaltına alıyor.

ŞOFÖR TEDAVİ ALTINDA

Bu arada şemsiyeli saldırıya uğradığı için direksiyon hakimiyetini kaybeden metrobüsün sürücüsü Recai Türkoğlu Haydarpaşa Numune hastanesinde tedavi görüyor.Türkoğlu’nun ayakta tedavi gördüğü, sağlık durumunun iyi olduğu ve önümüzdeki saatlerde taburcu edileceği belirtildi. 

Kazanın masraflarını İBB ödeyecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla, metrobüs kazasındaki zararların İETT tarafından karşılanacağı duyuruldu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde