İşte merak edilen TÜSİAD listesi..

İşte merak edilen TÜSİAD listesi..

TÜSİAD’da 12 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul öncesi başkan adayı olarak açıklanan Erol Bilecik’in yönetim kurulu listesi belli oldu.

İşte merak edilen TÜSİAD listesi..
16px
24px
06.01.2017 04:57
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin en önemli iş dünyası örgütlerinden TÜSİAD’da 12 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul öncesi başkan adayı olarak açıklanan Erol Bilecik’in yönetim kurulu listesi belli oldu.

Bilecik’in TÜSİAD üyelerine bugün gönderdiği listede şu isimler yer aldı: Serra Akçaoğlu, Metin Akman, Batu Aksoy, Esin Güral Argat, Bahadır Balkır, Erol Bilecik, Simone Kaslowski, Ali Koç, Barış Oran, Murat Özyeğin, Mehmet Tara, İdil Yiğitbaşı.

Listede belirlenen  yedek üyeler ise şu isimlerden oluştu:  Selçuk Yorgancıoğlu, Özlem Özüner, Nüket Küçükel Ezberci, Levent Akgerman, Hüseyin Özkaya, Sina Afra, Gönenç Gürkaynak, Can Yücaoğlu, Emre Eczacıbaşı, Cem Tüfekçi,  Elvan Ünlütürk, İrem Oral Kayacık.3 kadın listedeTÜSİAD’da süresini bir kez daha uzatmak istemeyen Cansen Başaran Symes’in yerine başkan olarak kimi getireceği uzun bir süredir belirsizdi.

Patronlar Kulübü'ne kim başkan oluyor?

Başkan yardımcıları Ali Koç ve İzmirli Şükrü Ünlütürk başkan olmak istemeyince derneğin kurucu başkanları yeni bir aday için biraz uğraşmak zorunda kalmıştı.

TÜSİAD’ın teknoloji sektörüne yakın üyelerinden Index Grubun kurucusu Erol Bilecik başkanlık konusunda ikna edilmişti.

Erol Bilecik’in asil üyelerin yeraldığı yönetim kurulu listesinde 3 kadın üyenin yer alması ise dikkat çekti. 

'En Büyük 500' şirketin yarısı listeden düşebilir'

Jale Özgentürk/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde