İşte kapışılan TOPRAKLAR!

İşte kapışılan TOPRAKLAR!

İstanbul’un üçüncü köprüsü en çok Sakarya’yı zengin edecek. İşte Sakarya ve çevresindeki satılık araziler..

İşte kapışılan TOPRAKLAR!
16px
24px
20.05.2010 11:40
ABONE OLgoogle

Bülent Ekimcinin haberi/Pa dergisi

İstanbul’un üçüncü köprüsü en çok Sakarya’nın ilçelerini ve köylerini zengin edecek. Bölgeden geçecek otoyol, bağlantı yolları ve çıkış noktaları arazi fiyatlarını şimdiden hareketlendirdi bile... 

İSTANBUL Boğazı üzerine inşa edilecek üçüncü köprünün güzergahı, otoyollar ve çıkış noktaları, bu kez dikkatleri Sakarya bölgesine çekti. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, üçüncü köprünün Garipçe ve Poyrazköy arasında yapılacağını; Kuzey Marmara Otoyolu’nun ise Çatalca’dan başlayarak köprüye bağlanacağını, ardından da Beykoz’un üst kısmından geçerek Gebze’de TEM Otoyolu ile birleşeceğini açıkladı.

Avrupa Yakası’nda Kuzey Marmara Otoyolu’na ilk bağlantı Çatalca-Hadımköy arasında, Anadolu Yakası’nda ise Orhanlı bölgesinde yapılacak. Hatırlanacağı gibi, her iki bölge de lojistik merkezi olarak belirlenmişti. Anadolu Yakası’nda Riva çıkışı ile Kavacık Kavşağı’ndan TEM’e bağlanacak olan yeni otoyolun, Avrupa Yakası’nda ise Arnavutköy, Kemerburgaz-Göktürk ve Zekeriyaköy çıkışları olması planlanıyor.

İMAR İZNİ OLMAYAN YERLER

Kuzey Marmara Otoyolu’nun büyük bölümünün kamu arazilerinden geçeceği açıklandı. Şimdi gözler açıklanan güzergahta en çok prim yapacak bölgelere çevrildi. Otoyolun geçeceği güzergahlar üzerinde bulunan Çatalca, su havzasında bulunduğu için arazilere imar izni verilmiyor. Bu yüzden de alınacak arazinin prim yapma olasılığı yok. Kemerburgaz ve Göktürk’te ise arazi bulmak neredeyse imkansız. Zekeriyaköy’de arazi fiyatları zaten oldukça yüksek. Anadolu Yakası’nda bulunan Riva’daki arazilerin de imar izni bulunmuyor.

PRİM YAPACAK YERLER

Yeni otoyol güzergahı,  İstanbul’a yakınlığıyla en çok Sakarya (Adapazarı) bölgesindeki arazilere değer kazandıracak gibi gözüküyor. Adapazarı ve merkeze yakın olan Karaman, Camili ve Korucuk’ta arsaların metrekaresi 70-90 lira arasında değişiyor. 1999 depreminde en çok hasar gören eski Adapazarı’nda arsaların metrekaresi 150 liradan başlayıp 300 liraya kadar çıkıyor. Bölgedeki ticari alanların metrekare fiyatları ise 70-150 lira arasında seyrediyor. Sakarya’nın merkezine çok yakın olan Arifiye, Erenler ve Serdivan’da arsa ve arazi fiyatları merkezdekilerle hemen hemen aynı seviyelerde... 

SAKARYA’NIN EN GÖZDE YERİ

Sakarya’nın en gözde bölgesi olan Karasu’da, yazlık konut arsalarının metrekaresi 100 ile 500 lira arasında değişiyor. Kibar Holding’in demir-çelik fabrikasının bulunması, Çinli Chery’nin bölgeye otomobil fabrikası kuracağını açıklaması, liman yapılması ve iki adet daha liman yapılacağının açıklanması Karasu’daki arazi fiyatlarını patlatmış. Bölgedeki gayrimenkul uzmanlarından Erdal Bıçakçı, arazi fiyatlarının her geçen gün yükseldiğini vurguluyor.

Sanayi ve depolama arsalarının metrekaresi 80-200 lira arasında. Liman çevresindeki parsellerse 100 liradan başlayıp 500 liraya kadar çıkıyor.

Karasu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) arazilerin metrekaresi 60-100 lira arasında değişiyor. Bölgede tarla vasfındaki arazilerin metrekaresi 10 liradan başlıyor.

İhale edilen Karasu-Kandıra-Şile-İstanbul yolu, Karasu ile İstanbul arasındaki mesafeyi 110 km’ye indirecek. İhale edilen Bartın-Karasu-Arifeye demiryolunun da bölgede hareketlilik yaratması bekleniyor.

KOCAALİ’DEKİ YAZLIKLAR

Karadeniz’e sahili olan Kocaali, yazlık konut ve arsa satışları açısından oldukça hareketli bir bölge. Arsaların fiyatı, bulunduğu yere göre 100 ile 400 lira civarında değişiyor. Bölgede, üç katlı tripleks villalar 90 bin ile 150 bin liraya satılıyor. Fındık bahçelerinin çoğunlukta olduğu Kocaali’de, tapulu bahçelerin metrekaresi 20 liraya, tapusuzlarınki ise 10 liraya satılıyor.

SANAYİ ARSALARI

Sakarya’nın E-5 Otoyolu’na yakın bölgesi Hendek’te sanayi arsaları ön plana çıkıyor. Hendek Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) sanayi arsalarının metrekaresi 100 lira civarında. E-5 Otoyolu’na cephesi bulunan arazilerin metrekaresi 100 liradan başlayıp yerine göre 200 liraya kadar çıkabiliyor.

Hendek’te konut fiyatları ise 65 bin ile 120 bin lira arasında değişiyor. Fındık bahçelerinin fiyatında son yıllarda büyük düşüş olduğunu ifade eden Erdal Bıçakçı, bahçelerin metrekaresinin 15-20 liraya satıldığını söylüyor. Bölgedeki köylerde tarla vasfındaki arazilerin metrekare fiyatları 6 ile 20 lira arasında.  

ÇİM YETİŞTİRİCİLİĞİ REVAÇTA

Son yıllarda çim yetiştiriciliğiyle ön plana çıkan Akyazı’da, çim ekilen tarla vasfındaki arazilerin metrekaresi 15-20 lira arasında değişiyor. Arsa metrekaresinin 150-250 lira olduğu bölgedeki evlerse 60 bin ile 100 bin lira arasında satılıyor. Sanayi arsalarının metrekaresi 60-100 liradan satılıyor.

KAYNARCA GELİŞMEYE AÇIK

Karasu ve Kocaali’den sonra Sakarya’nın Karadeniz’e açılan üçüncü ilçesi Kaynarca. Az gelişmiş bir bölge olarak dikkat çeken Kaynarca’nın, Karasu-Kandıra-Şile otoyolunun açılmasıyla birlikte hareketleneceği tahmin ediliyor. Karasu’daki sanayi yatırımlarının Kaynarca’ya kayması da kaçınılmaz gibi gözüküyor.

Halen bölgenin en ucuz arazileri 10 lirayla Kaynarca’da. Sahil şeridindeki arsa ve arazilerin metrekaresi ise 50-150 lira arasında değişiyor. Kaynarca merkezde arsaların metrekaresi 70-150 arasında. Evlerin fiyatı ise 60 bin lira civarında.

GEYVE VE PAMUKOVA

Geyve ve Pamukova’da yoğun olarak meyve ve sebzecilik yapılıyor. Bu yüzden verimli bölgelerde tarla vasfındaki arazilerin metrekaresi 50 liraya kadar çıkıyor. Bölgedeki kıraç arazilerin metrekaresi 5-10 lira arasında değişiyor. Geyve’deki konut arsalarının metrekare fiyatları ise 70-150 lira arasında.

KARAPÜRÇEK

Geyve’nin sınır komşusu Karapürçek’teki sanayi arsalarının metrekaresi 50 liraya kadar çıkıyor. Konut arsalarının metrekaresi 50-150 lira. Tarla vasfındaki arazilerse 5-15 liraya gidiyor. Karapürçek’te ev fiyatları 50 bin ile 65 bin lira arasında değişiyor.

SÖĞÜTLÜ VE FERİZLİ

Söğütlü ve Ferizli’deki konut arsalarının metrekaresi 75-150 lira arasında değişiyor. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi’nde arazilerin metrekaresi 75 liraya kadar çıkıyor. Bölgedeki konut fiyatları ise 60 bin lira civarında. Tarla vasfındaki arazilerin dönümü 6 bin ile 10 bin lira arasında değişiyor. 

TURİST ÇEKEN İKİ BÖLGE

Eski Osmanlı evleriyle dikkat çeken Taraklı, Sapanca’yla birlikte bölgenin turistik yerlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Taraklı’daki konut arsalarının metrekare fiyatı 70-150 lira arasında seyrediyor. Tarım ve meyveciliğin geliştiği bu bölgede tarla vasfındaki arazilerin metrekaresi 7 ile 25 lira arasında.

Gölü ve dinlenme tesisleriyle turist çeken Sapanca ise villa ve ikinci konut alanı olarak ön plana çıkıyor. Konut arsalarının metrekaresi 100-400 lira arasında değişiyor. Sapanca’daki lüks villaların fiyatı ise 400-500 bin liraya kadar çıkıyor.

Tarık DÜNDAR / Forum Gayrimenkul Ekspertiz Uzmanı

“Bölgede fiyatlar artmaya başladı”

Sakarya, İstanbul’daki küçük yatırımcının zaten gözde bölgesiydi. Kocaali ve Sakarya’nın kuzeyinde yer alan Kandıra, Kaynarca ve Ferizli lokasyonunda köy yaşantısı ön plana çıktığı için Anadolu insanı buralara yerleşti. İzmit Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı imar çalışmalarıyla köy yerleşim alanları, tarımsal araziler ve kısmen tarımsal araziler olarak birbirinden ayrıldı. Kadastrolu alanlarda yüzde 5 imar izni verildi. Köy yerleşik alanlarında arazilerin dönümü 20-25 bin liradan 40 bin liraya kadar yükseldi.

Sakarya (Adapazarı) bölgesinde yıllarca “Otoban buradan geçecek” spekülasyonlarıyla arazi satışları yapıldı. İnsanlar, Kandıra ve ormansız alan dediğimiz yerlere hücum etti. İstanbul’a yapılacak üçüncü köprüyle ilgili otoyol güzergahları açıklanınca, toprağını satacak köylülerin pazarlık gücü artmış oldu. Yola cephesi olmayan arazilerin metrekaresi 6 liradan 8 liraya çıktı. Yola cephesi olan yerlerde ise 20-25 liradan 38-40 bin liraya yükseldi.

Otoyol güzergahının açıklanmasıyla Kandıra, Hendek ve Ferizli ön plana çıktı. Karasu, Kefken, Hendek ve Sakarya çıkışları olacağı için Hendek ve Sakarya’nın kuzeyi daha çok değer kazanacak. Sakarya’da ve Kocaali’de halen yüzde 25’i dolu olan organize sanayi bölgeleri de değerlenecek.

1999 depreminden sonra Yenikent, Camili, Karaman ve Koruca konut bölgeleri olarak belirlenmişti. Ancak henüz yapılan konutlar bile doldurulamadı. Pamukova, Geyve ve Taraklı ise daha çok çiftlik arazileri için uygun. 

Erdal BIÇAKÇI / Gayrimenkul uzmanı

“Karasu hareketlenecek”

Kibar Holding’in demir-çelik fabrikası, Chery’nin otomobil fabrikasının kurulacak olması ve liman yapılması Karasu’ya ilgiyi artırdı. Karasu’ya iki daha liman yapılacak. Bölgede fiyatların yükselişi sürüyor.

Bartın-Karasu-Arifiye demiryolunun ihale edilmesi de bölgeye hareket getirecek. Karasu’daki arazilerin dönümü 10 bin liradan başlıyor. OSB’de metrekare fiyatları 60-100 lira arasında değişiyor. Liman çevresindeki parsel arsaların metrekaresi ise 100-500 liraya satılıyor.

Öte yandan, Sakarya bölgesindeki fındık bahçelerinin fiyatı son yıllarda düşüş gösteriyor. Fındık bahçelerinin dönümünü 15-20 bin liraya satın almak mümkün.  

Turan CANOL / Canol Emlak

“Merkeze yakın köyler değerlenir”

Yapılacak otoban, Kaynarca ile Adapazarı arasından geçecek. Söz konusu bölge 23 km’lik mesafeyi kapsıyor. Bu güzergahtaki arazilerin dönümü halen 10-15 bin liradan satılıyor. Yol geçince 40-50 bin lirayı bulur.

Merkezlere yakın köyler daha çok değer kazanacaktır. Korucak, Kaymaz, Kazımpaşa, Alandüzü, Camili ve Mahmudiye biraz daha merkeze yakın köyler. Elbette organize sanayi bölgeleri de çevresine değer kazandırıyor. 

Sakarya ve çevresindeki satılık araziler


Yer Büyüklüğü (m2) Fiyatı Tel

Adapazarı merkez 1.000 40.000 TL 0264 277 61 50

Adapazarı merkez 9.000 60.000 TL 0264 277 64 00

Adapazarı merkez 3.300 100.000 TL 0264 281 80 44

Adapazarı Serdivan 1.200 35.000 TL 0264 281 77 22

Adapazarı Serdivan 3.500 115.000 TL 0264 281 77 22

Adapazarı Büyükhataplı 4.060 40.000 TL 0262 551 41 08

Adapazarı Büyükhataplı 14.400 70.000 TL 0264 279 51 72

Adapazarı Nasuhlar 4.920 50.000 TL 0264 277 61 50

Adapazarı Nasuhlar 9.540 100.000 TL 0264 277 61 50

Adapazarı Çaybaşı 2.660 50.000 TL 0264 279 54 05

Adapazarı Çaybaşı 6.300 90.000 TL 0264 277 88 92

Adapazarı Bekirpaşa 1.580 50.000 TL 0264 281 31 00

Adapazarı Bekirpaşa 3.650 120.000 TL 0264 273 58 00

Adapazarı Kazımpaşa 5.600 65.000 TL 0264 277 61 50

Adapazarı Kazımpaşa 22.000 350.000 TL 0264 277 61 50

Adapazarı Selahiye 5.860 80.000 TL 0264 278 61 71

Adapazarı Adliye 2.300 120.000 TL 0264 272 68 85

Adapazarı Salmanlı 23.776 120.000 TL 0264 279 51 72

Adapazarı Meşeli 50.000 150.000 TL 0264 278 07 68

Adapazarı Yeşilyurt 11.000 160.000 TL 0264 277 48 64

Adapazarı Çaybaşıfuadiye 13.000 225.000 TL 0264 277 88 92

Adapazarı Camili 4.300 240.000 TL 0264 278 78 42

Adapazarı Karadere 44.600 250.000 TL 0262 551 41 08

Adapazarı Budaklar 50.000 250.000 TL 0264 282 46 46

Adapazarı Arifiye 5.000 290.000 TL 0264 229 43 15

Adapazarı Hasanbey 7.000 300.000 TL 0264 278 78 42

Adapazarı Yazlık 3.190 300.000 TL 0264 281 80 44

Adapazarı Erenler 1.750 310.000 TL 0264 281 95 80

Adapazarı Karaman 30.000 350.000 TL 0264 278 78 42

Adapazarı Kayrancık 45.700 450.000 TL 0264 279 51 72

Adapazarı Aralık 30.000 450.000 TL 0264 281 95 80

Adapazarı Nehirkent 6.500 455.000 TL 0264 279 54 05

Geyve merkez 2.960 28.000 TL 0286 887 40 27

Geyve Alifuatpaşa 2.015 24.000 TL 0264 551 58 59

Geyve Alifuatpaşa 3.950 42.000 TL 0264 279 51 72

Geyve Alifuatpaşa 30.000 60.000 TL 0264 516 06 42

Geyve Dereköy 1.400 28.000 TL 0264 516 06 42

Geyve Kozan 2.175 45.000 TL 0264 551 58 59

Geyve Kozan 7.780 210.000 TL 0 64 551 58 59

Geyve Hacıosmanlar 25.000 50.000 TL 0264 279 54 05

Geyve Bağlarbaşı 5.000 55.000 TL 0264 516 06 42

Geyve Düzakçaşehir 3.140 60.000 TL 0264 551 55 66

Geyve Düzakçaşehir 12.490 95.000 TL 0264 516 06 42

Geyve Çamlık 20.000 70.000 TL 0264 277 88 92

Geyve Çamlık 19.000 95.000 TL 0264 277 88 92

Geyve Eşme 3.087 90.000 TL 0264 516 01 36

Geyve Eşme 5.000 110.000 TL 0264 516 06 42

Geyve Güney 37.000 100.000 TL 0264 279 54 05

Geyve Bağlarbaşı 37.545 120.000 TL 0264 281 94 00

Geyve Sarıgazi 21.000 200.000 TL 0264 516 12 31

Geyve Akkaya 98.000 300.000 TL 0264 516 06 42

Kaynarca merkez 1.000 10.000 TL 0264 871 30 99

Kaynarca merkez 9.500 70.000 TL 0264 871 32 70

Kaynarca merkez 20.000 110.000 TL 0264 871 37 51

Kaynarca Ömerağa 1.125 15.000 TL 0264 681 23 54

Kaynarca Akbaşlı 5.000 35.000 TL 0216 640 21 22

Kaynarca Okçular 3.500 45.000 TL 0264 281 31 00

Kaynarca Kızılcaali 6.900 45.000 TL 0216 378 78 56

Kaynarca Kızılcaali 15.000 75.000 TL 0264 277 88 92

Kaynarca Kızılcaali 21.000 105.000 TL 0264 277 88 92

Kaynarca Kızılcaali 33.000 165.000 TL 0264 277 88 92

Kaynarca Büyükyanık 5.404 65.000 TL 0264 871 30 99

Kaynarca İmamlar 6.099 65.000 TL 0216 398 48 16

Kaynarca Sarıbeyli 18.900 120.000 TL 0262 324 34 54

Kaynarca Müezinler 5.850 130.000 TL 0264 279 50 22

Kaynarca Güven 7.480 140.000 TL 0262 551 21 55

Kaynarca Gölce 30.000 150.000 TL 0216 488 00 20

Kaynarca Karamanlar 13.000 150.000 TL 0216 398 48 16

Kaynarca Turnalı 24.000 150.000 TL 0264 871 30 99

Kaynarca Arifağa 44.000 330.000 TL 0264 277 48 64

Kaynarca Birlik 90.000 500.000 TL 0264 812 24 34

Kaynarca Karaçalı 52.000 625.000 TL 0262 551 21 34

Kaynarca Taşoluk 143.000 650.000 TL 0264 871 30 99

Kaynarca Kulaklı 139.000 973.000 TL 0264 277 88 92

Pamukova merkez 1.616 10.000 TL 0264 551 58 59

Pamukova merkez 2.931 40.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova merkez 4.000 45.000 TL 0264 551 50 01

Pamukova Şahmelek 1.373 12.500 TL 0264 551 55 66

Pamukova Şahmelek 26.183 55.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Şahmelek 14.000 70.000 TL 0264 551 51 12

Pamukova Hüseyinli 2.500 13.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Hüseyinli 2.550 20.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Kazımiye 4.124 18.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Kazımiye 5.900 25.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Kazımiye 7.595 45.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Cihadiye 2.900 18.000 TL 0264 551 38 92

Pamukova Kadıköy 1.841 20.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Kadıköy 4.850 35.000 TL 0264 551 58 59

Pamukova Bacıköy 2.000 24.000 TL 0264 551 58 59

Pamukova Gökgöz 3.250 40.000 TL 0264 517 34 12

Pamukova Gökgöz 4.000 40.000 TL 0264 516 01 36

Pamukova Gökgöz 14.750 120.000 TL 0264 516 01 36

Pamukova Pınarlı 3.900 25.000 TL 0264 551 55 66

Pamukova Pınarlı 5.635 30.000 TL 0264 551 55 66

Pamukova Pınarlı 5.050 35.000 TL 0264 551 55 66

Pamukova Pınarlı 12.000 120.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Oruçlu 1.253 28.000 TL 0264 551 58 59

Pamukova Kemaliye 6.262 30.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova İsabalı 6.680 100.000 TL 0264 551 58 59

Pamukova İsabalı 13.627 150.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Hayrettin 1.460 35.000 TL 0264 551 58 59

Pamukova Hayrettin 4.400 52.000 TL 0264 278 61 71

Pamukova Çardak 3.325 37.000 TL 0264 551 58 59

Pamukova Çardak 26.000 150.000 TL 0264 551 51 12

Pamukova Karapınar 2.200 40.000 TL 0264 551 54 53

Pamukova Bayırakçaşehir 2.910 40.000 TL 0264 516 01 36

Pamukova Bayırakçaşehir 12.000 100.000 TL 0264 516 12 31

Pamukova Turgutlu 4.500 50.000 TL 0264 551 38 92

Pamukova Turgutlu 8.000 80.000 TL 0264 551 55 66

Pamukova Turgutlu 6.620 100.000 TL 0264 551 51 12

Pamukova Eskiyayla 13.000 55.000 TL 0264 551 58 59

Pamukova Mekece 10.000 90.000 TL 0264 551 55 66

Pamukova Paşalar 6.200 100.000 TL 0264 551 51 12

Pamukova Teşvikiye 27.500 400.000 TL 0264 516 06 42

Söğütlü merkez 4.410 15.500 TL 0264 681 23 54

Söğütlü merkez 8.420 52.000 TL 0264 281 95 80

Söğütlü Merkez 14.000 60.000 TL 0262 325 89 89

Söğütlü Sıraköy 2.600 27.000 TL 0264 681 23 54

Söğütlü Sıraköy 5.000 34.500 TL 0216 527 85 68

Söğütlü Tokmaklıdere 1.600 21.500 TL 0216 527 85 68

Söğütlü Tokmaklıdere 8.000 80.000 TL 0264 281 77 22

Söğütlü Fındıklı 14.560 40.000 TL 0264 681 23 54

Söğütlü Fındıklı 17.000 60.000 TL 0264 279 54 05

Söğütlü Fındıklı 21.440 110.000 TL 0264 681 23 54

Söğütlü Yeniköy 16.000 56.000 TL 0264 277 88 92

Söğütlü Soğucak 12.470 60.000 TL 0264 681 23 54

Söğütlü Kurudil 12.000 63.000 TL 0264 271 42 82

Söğütlü Maksudiye 14.200 66.000 TL 0264 281 77 22

Söğütlü Maksudiye 24.200 155.000 TL 0264 681 42 47

Söğütlü Maksudiye 34.000 200.000 TL 0264 281 77 22

Söğütlü Sıraköy 40.000 200.000 TL 0264 277 88 92

Taraklı Yeniköy 2.024 16.000 TL 0264 279 51 72

Taraklı Yeniköy 11.703 50.000 TL 0264 279 51 72

Taraklı Yeniköy 10.000 100.000 TL 0264 279 51 72

Taraklı Hacıyakup 64.000 150.000 TL 0264 279 54 05

Taraklı Hacıyakup 250.000 1.250.000 TL 0264 551 54 49

Taraklı Mahdumlar 40.000 260.000 TL 0264 277 88 92

Kocaali merkez 2.000 20.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali merkez 6.000 30.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali merkez 7.000 70.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Demiraçma 5.000 20.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Melen 1.320 40.000 TL 0264 812 51 45

Kocaali Melen 10.000 200.000 TL 0264 278 90 58

Kocaali Karapelit 7.191 42.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Selahiye 7.500 60.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Selahiye 15.000 100.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Kirazlı 15.000 90.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Gümüşoluk 14.000 90.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Gümüşoluk 15.438 90.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Gümüşoluk 26.000 195.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Kadıköy 4.200 90.000 TL 0264 812 24 34

Kocaali Koğukpelit 11.500 100.000 TL 0264 812 24 34

Ferizli merkez 6.600 40.000 TL 0264 681 42 47

Ferizli Merkez 6.250 60.000 TL 0264 681 42 47

Ferizli Ceylandere 3.000 90.000 TL 0264 281 77 22

Ferizli Ağacık 42.000 150.000 TL 0264 681 23 54

Ferizli Sinanoğlu 20.000 180.000 TL 0264 277 69 29

Hendek merkez 1.000 45.000 TL 0264 614 60 87

Hendek Hicriye 11.600 55.000 TL 0262 412 22 50

Hendek Hicriye 11.000 110.000 TL 0380 523 88 45

Hendek Tuzak 11.000 160.000 TL 0264 277 48 64

Hendek Kızanlık 60.000 165.000 TL 0216 680 10 80

Hendek Kargalıhanbaba 6.000 350.000 TL 0224 513 27 17

Hendek Süleymaniye 50.000 500.000 TL 0537 932 19 59

Hendek Kargalıyeniköy 16.000 800.000 TL 0262 412 22 50

Hendek İkramiye 184.000 1.288.000 TL 0262 551 61 09

Akyazı merkez 16.000 120.000 TL 0264 273 58 00

Akyazı Uzunçınar 4.000 55.000 TL 0264 279 54 05

Akyazı Uzunçınar 6.100 80.000 TL 0264 279 54 05

Akyazı Düzyazı 10.000 80.000 TL 0264 279 54 05

Akyazı Bedilkazancı 7.000 100.000 TL 0264 281 68 67

Akyazı Altındere 6.636 120.000 TL 0262 323 44 48

Akyazı Altındere 8.300 155.000 TL 0264 281 31 00

Akyazı Altındere 11.200 210.000 TL 0226 462 98 22

Akyazı Yeniormanköy 6.000 150.000 TL 0537 774 82 10

Akyazı Hasanbey 12.000 150.000 TL 0537 774 82 10

Akyazı Gebeş 12.000 150.000 TL 0264 279 54 05

Akyazı Kepekli 27.000 197.000 TL 0262 414 13 08

Akyazı Kuzuluk 11.000 250.000 TL 0264 437 88 63

Akyazı Ballıkaya 27.000 250.000 TL 0264 437 88 63

Akyazı Vakıf 6.802 300.000 TL 0264 418 76 66

Akyazı Erdoğdu 4.010 320.000 TL 0264 418 76 66

Akyazı Bıçkıdere 39.900 440.000 TL 0264 281 77 22

Akyazı Gücücek 12.000 480.000 TL 0264 353 51 57

Akyazı Kızılcıkorman 53.000 650.000 TL 0262 323 67 68

Akyazı Türkormanköy 17.000 680.000 TL 0537 774 82 10

Sapanca 15.360 500.000 TL 0264 592 60 56

Sapanca Muradiye 1.200 75.000 TL 0262 371 51 72

Sapanca Hacımercan 2.420 75.000 TL 0264 281 31 00

Sapanca Akçay 15.190 190.000 TL 0530 345 59 41

Sapanca Kurtköy 9.350 200.000 TL 0264 592 60 56

Sapanca Kırkpınar 7.000 400.000 TL 0264 278 07 68

Karasu Denizköy 6.000 105.000 TL 0264 281 95 80

Karasu Denizköy 16.800 250.000 TL 0264 279 54 05

Karasu Tuzla 6.557 190.000 TL 0264 812 24 34

Karasu Kuyumculu 9.680 350.000 TL 0264 812 51 45

Karasu Manavpınarı 42.000 500.000 TL 0264 718 85 65

Karasu Akkum 135.000 675.000 TL 0264 718 26 36

Yukarı Dereköy 6.500 120.000 TL 0264 282 46 46

Karapürçek Yükselköy 8.000 160.000 TL 0264 281 95 80

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde