İşte gerçek Porsche asaleti

İşte gerçek Porsche asaleti

Kasım ayında satışa çıkacak olan 'Porsche Design Edition 1.' sadece 777 adet üretildi! İşte o muhteşem tasarım... Hayran kalacaksınız!

İşte gerçek Porsche asaleti
16px
24px
23.08.2007 19:25
ABONE OLgoogle

 

Sınırlı sayıda üretilecek olan 'Porsche Design Edition 1.', minimalist bir yaklaşımla tasarlanmış. Şık siyah boyalı tasarımı ve 911 Turbo'dan alınan 19 inçlik alaşım jantları ile son derece göz alıcı bir tasarım olan Özel Cayman S görenleri büyüleyecek.

Siyah tema otomobilin içinde de varlığını devam ettiriyor.

Siyah deri ve alkantra döşemeler, eşsiz gösterge paneli ve koltuk kafalıklarındaki kabartma Porsche logosu otomobilin tamamen özel olarak üretildiğinin en büyük işareti.

Mekanik değişiklerle 10mm daha alçaltılan bu özel tasarım Porsche'de Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM) sayesinde özel bir spor moda geçilerek süspansiyonlar daha sert hale getirilebiliyor.

'Cayman S Edition 1' aynı zamanda çok özel aksesuarlarla ile piyasa çıkacak. Bir kronograf, cep çakısı, güneş gözlüğü ve bir kalemden oluşan bu özel aksesuar aynı aracın dışı gibi siyah rengin hâkimiyetinde. Sadece 777 tane üretilecek bu otomobil özel logoyla satışa çıkacak.

'Cayman S Edition 1' Kasım ayında satışa çıkacak. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde