İşte Yiğit Bulut'un ajanlıkla suçladığı o yemek programı

İşte Yiğit Bulut'un ajanlıkla suçladığı o yemek programı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında Türkiye'de yemek programı yapan yabancıların "ajanlık yaptığını" iddia etti. İşte Bulut'un o açıklamaları...

İşte Yiğit Bulut'un ajanlıkla suçladığı o yemek programı
16px
24px
08.12.2016 13:27
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Türkiye'de yemek programı yapan yabancıların "ajanlık yaptığını" iddia etti.

Bulut, programda Türkiye'de yemek programı yapan yabancılar ajanlık yaptığını iddia ederek, "Dikkat edin lütfen. Türkiye'deki bütün bu yemek programlarını yabancılar yapıyor. Bir haber kanalından Bir Anadolu'dan Avrupa'ya diye yemek proğramı var. İngiliz'in, Alman'ın İtalyan'ın, Fransız'ın Türkiye'deki kanallarda yemek programı yapıp Anadolu'yu, Trakya'yı köy köy gezmesinin ne anlamı var. Database toplanıyor şu anda. Yine uyuyoruz. Kimse bunu komplo teorisi demesin.

Türkiye'de yemek programı yapan yabancılar ajanlık yapıyor

Bizim insanlarımız saf. O arkadaşlara kapılarını açıyorlar. Bütün sırlarını anlatıyorlar. Her şeylerini gösteriyorlar. Nerede askeri birlik var, nerede radar var, nerede cephane var, nerede silah deposu var; köye nasıl giriliyor, köyden nasıl çıkılıyor...

Bu kadar saf olmasın bu ülkenin insanları. Çok seviyorsanız o arkadaşları stüdyo programı yaptırın."

O PROGRAM ..

Yiğit Bulut'un ajanlıkla suçladığı program Avrupa'dan Anadolu'ya Lezzetler adlı NTV'de yayınlanıyor. Bir İtalyan, bir Hollandalı... 20 şehir, 20 farklı AB projesi... Danilo Zanna ve Wilco van Herpen, Anadolu'yu keşfediyor ve lezzetli yemekler pişiriyor. 

İŞTE O PROGRAM...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde