İşte Skal ödüllerini alanlar

İşte Skal ödüllerini alanlar

10. SKALİTE Ödülleri töreni, Hilton Oteli'nde muhteşem bir davetle gerçekleşti. İşte ödül alan kurum ve kişiler....

İşte Skal ödüllerini alanlar
16px
24px
13.11.2007 13:45
ABONE OLgoogle

10. SKALİTE Ödülleri Töreni, 12 Kasım tarihinde Hilton Oteli'nde muhteşem bir davetle gerçekleşti.

Görkemli geceye; gecenin ev sahipliğini yapan Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Deniz Anapa, Skal İnternational Dünya 2. Başkanı Hülya Aslantaş, Skal Türkiye Milli Komite Başkanı Salih Çene, Skal Türkiye Kulüp Başkanları, Skal üyeleri, turizm sektör temsilcileri ile Yeni Zelanda, Avustralya ve Amerika'dan SKAL üyesi turizmciler katıldı.

'SKALİTE' ödüllerinin yaratıcısı olan Skal International Dünya 2. Başkanı Hülya Aslantaş, SKALİTE Ödüllerinin 1998 yılından itibaren 'turizmde kalite' için verildiğini söyledi. Projeyi daha sonra Skal International dünya yönetimine teklif ettiğini anlatan Hülya Aslantaş, 2000 yılında Malta'da düzenlenen 62. Skal Genel Kurulu'nda alınan karar ile Dünya Skal Kulüplerinin de aynı standartlarda kendi yörelerinde uygulamayı benimsediklerini söyledi.

10. SKALİTE Ödül Töreni ile ilgili duygularını dile getiren Hülya Aslantaş sözlerini şöyle sürdürdü:

“1998 yılında başlatığımız SKALİTE Ödüllerine emeği geçen Başkanlarımıza ve yönetim kurullarımıza teşekkür ediyorum. Turizmin sürdürelebilir gelişimi için vazgeçmeçilmez en önemli unsur; kalitedir. Skalite ödülleri, hem kaliteye önem verenleri taktir ederken, hem de yükselen değer olan 'kalite' konusunda topluma yol göstermektedir. Turizmin sürdürülebilir olması için kaliteden vazgeçmemek gerekir. Sektörümüzün çatı örgütü Skal, sürdürülebilir turizm ve kalite konusunda, değerli çalışmalar yapmaktadır. Ben bugüne kadar iş hayatımda ve Skal'da aldığım görevlerde, hem Türkiye'yi hem de Türkiye Skal'ı temsil ederken, en iyi ve en kaliteli şekilde yapmaya çalıştım. SKALİTE'nin 10. yılında bana verilen 'Onur Ödülü' benim için çok değerli ve özeldir.”

Turizmde Kalite Ödülleri

Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Deniz Anapa, ilk kez 1998 yılında başlattıkları SKALITE “Turizmde Kalite” ödülleri ile turizmde yeni bir yaklaşımla çalışmalarını 'Kalite' üzerine yoğunlaştırarak, gelenekselleşen bu ödülleri her yıl vermeye devam ettiğini açıkladı.

SKALİTE'nin amacının 'turizm sektöründe kalite' çıtasını yükseltmek olduğunun altını çizen Deniz Anapa şunları söyledi;

“SKALİTE Ödülleri; kalite çıtasını hedefleyen kişi, kurum ve kuruluşları ödüllendirmenin yanı sıra 'Kaliteyi bir yönetim felsefesi' olarak benimseyenlerin de sektör çalışanlarına örnek olmasını, turizm gelirlerinin öneminin bilincinde olarak, 'turizmde kaliteyi' sorgulamayı ve 'kalite' olgusunu gündemde tutmayı amaçlıyor. 10'cu yılında, Skal International İstanbul olarak, Dünya Skal International hareketine, bu girişimimizle katkıda bulunmanın gururunu yaşıyoruz. Konaklama tesisleri, ulaştırma ve seyahat acenteleri gibi ana sektörlerin yanı sıra, turizme destek veren turizm basını, kültür değerlerinin korunması, eğitim ve tanıtım gibi dallarda 'kalite çizgisinden' ödün vermeksizin faaliyetlerini sürdüren kişi, kurum ve kuruluşlar, 2006 yılından bu yana, elektronik sistem ile bilgisayar üzerinden yapılan oylamayla belirlenmektedir. Bugüne kadar, Türk turizmine kaliteli çalışmaları ile katkıda bulunan, SKALITE ödüllerine aday olan ve kazanan, tüm kişi, kurum ve kuruluşları kutluyor, bizlere destek veren sponsorlarımıza teşekkürlerimizi yineliyoruz”

SKALİTE 2007 ÖDÜLÜNÜ KAZANANLAR

-Şehir Oteli Çırağan Palace Hotel Kempinski
-Tatil Köyü Hıllside Fethiye
-Butik Otel Hotel Les Ottomans
-Zincir – Grup Oteller Hilton Hotels Türkiye
-Incoming Seyahat Acentası Diana Turizm
-Outgoıng Seyahat Acentası Setur
-Kongre Turizmi ve İncentive Seyahat Acentası Visitur
-Havayolu Taşımacılığı THY
-Havalimanları TAV Atatürk Hava Limanı
-Denizyolu Taşımacılığı Royal Carıbbean
-Liman İşletmeleri Egeports – Kuşadası
-Marinalar Turgutreis – D Marin
-Karayolu Taşımacılığı Varan Turizm
-Turizm Eğitimi TÜRSAB Turizm Meslek Okulu
-Turizm Yöneticiliği Ali Erkan Bezirgan / Turgutreis D-Marin Genel Koordinatörü
-Turizm Bürokratı Özgür Özaslan / Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü
-Profesyonel Rehber Saffet Emre Tonguç
-Turizme Hizmet Eden Restoran Feriye Restaurant
-Yöresel Tadlar Yedi Mehmet – Antalya
-Eğlence Mekanı Reina - İstanbul
-Turizm Basını
www.turizmdebusabah.com
-Turizmin Tanıtımına Katkı Antalya Skal Kulübü
-Kültürel Değerlerin Korunmasına Katkı Suna – İnan Kıraç
-Çevrenin Korunmasına Katkı Tema Vakfı
-Johnsondıversey Hijyen Ödülü Çırağan Palace Hotel Kempinski

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde